• 23

Upoznao je savršenu devojku, a kada je skinula čarape - ZGADIO MU SE ŽIVOT (FOTO)

Samo za one koji imaju "tvrd stomak"...

  • 23

Jedan momak je na internet postavio fotografije stopala svoje devojke, tačnije njenih noktiju, koji su zgrozili svakoga ko je fotografije video.

Ako OVO primetite na noktu, hitno idite kod lekara! (FOTO)

Iako se ovako nešto ne bi moglo očekivati od devojaka koje su uglavnom uredne, nokti ove devojke, ali i njena cela stopala ukazuju da tako nipošto ne smete da dozvolite sebi da vam stopala izgledaju.

Užasni nokti

Užasni nokti

Nokti nesrećne devojke su potpuno uništeni od gljivičnih infekcija, a pritom dlake na stopalima i prstima pokazuju do koje mere devojka ne vodi računa o sebi u vremenima kada na svakom koraku postoje pedikir saloni, raznorazna sredstva za negu stopala i uostalom brojne lekarske ordinacije koje se bave ovom problematikom.

Foto: Imgur/Elwood545

Foto: Imgur/Elwood545

Komentari na fotografije uopšte nisu štedeli sirotu devojku pa su neki tvrdili da je u pitanju poodmakla gljivična infekcija, drugi da ako bar ne može da sredi nokte može da obrije dlake, a treći su momku savetovali da ako ne želi da ostavi devojku barem joj odseće noge!

Foto: Imgur/Elwood545

Foto: Imgur/Elwood545

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dava

    A momak sto izbacio slike ocekuje medalju.Veca je njegova sramota nego njena a ako mu je stalo di nje onda treba da joj pomogne da izleci oboljenje.

  • MIMA

    Kakva je to devojka, sa dlakavim prstima?Fuj!

  • Uroš d'dorf

    Tvrdim provereno!!!redovno pedikir i redovno svakog dana mast CANESTEN za 2 meseca sve se dovede u red!!!ovo su muški nokti,inače 'gljivica'je u pitanju!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima