ŽIVOTINJSKI INSTINKT: Uhapšen jer je snimao porniće sa konjem i psima

Britanac Grejem Redfrn rekao je policajcima da je eksperimentisao i da je "samo ležao na krevetu, a da je pas odradio ostalo". On je pre toga postavio status na Fejsbuku u kojem je napisao da traži posao sa konjima, navodeći da je imao iskustva sa "pastuvima"

  • 3

Britanac Grejem Redfrn (41) je uhapšen zbog sumnje da je provalnik, a kada je policija pretresla njegovu kuću, pronašla je pornografske snimke na kojima ima seksualne odnose sa kobilom i dva psa.

Redfrn je rekao policajcima da je eksperimentisao i da je "samo ležao na krevetu, a da je pas odradio ostalo". Policija veruje da je imao nameru da distribuira snimke sa drugim internet korisnicima, a priznao je da je kriv za seksualnu aktivnost sa životinjama, kao i za posedovanje eksplicitnih slika.

Britanac je postavio status na Fejsbuku gde piše da traži posao sa konjima, navodeći da je imao iskustva sa "pastuvima".

Iako se na snimku vidi da je imao seks sa konjem, izbegao je zatvorsku kaznu jer nisu mogli da dokažu da su životinje pretrpele stres. Redfrnu je zabranjeno da poseduje životinje i dobio je uslovno 10 godina za seksualne delikte, a na sudu je izjavio da ga je zlostavljao nemački ovčar kada je imao 12 godina.

Ovo nije prvi slučaj vezan za seksualno uznemiravanje životinja u Britaniji. U avgustu je jednom čoveku zabranjen pristup svim farmama nakon priznanja da je imao seks sa kozom, i osuđen je na šest nedelja zatvorske kazne.

(Telegraf.rs / Izvor:huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • miki

    16. septembar 2013 | 15:23

    Bolestan narod...

  • Overclocked

    16. septembar 2013 | 15:32

    Hhhaah pobeda

  • gogo

    19. septembar 2013 | 22:34

    'izbjegao je zatvorsku kaznu jer nisu mogli da dokažu da su životinje doživele stres' Trebali su na sud pozvati doktora Dolitla pa nek prevodi kako su se životinje osećale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA