≫ 

Deka (95) ustao iz sopstvenog groba: Sve je bilo spremno da ga sahrane, a onda je počeo da diše

Samo je zaspao nakon bolova u grudima

  • 2

"Mrtav" 95-godišnjak navodno se probudio usred priprema za sopstvenu sahranu. Bud Ram Gujar u Ražastanu u Indiji drhtao je i počeo da diše kada su ga članovi porodice polili vodom po grudima tokom tradicionalnog rituala pre sahrane 3. novembra, piše "The Times of India".

Doktor je proglasio čoveka mrtvim nakon što se onesvestio ranije tog dana, rekla je njegova porodica.

- Sveštenik je već počeo sa ritualima, berber je obrijao glave svih muškaraca u porodici. Pripremali smo se da okupamo telo kao običaj pre sahrane. Odjednom počeo je da diše i ustao. Ovo nije ništa drugo no čudo - priča njegov sin Balu Ram.

Bud Ram Gujar rekao je porodici da je zaspao nakon bolova u grudima.

Ovo nije prvi "mrtav" čovek koji se oživeo u Indiji. U martu čovek koji je čuvan u mrtvačnici zapravo je bio živ. Patolog je naime primetio da ima puls svega nekoliko trenutaka pre nego što je počeo da seče njegovo telo. Muškarac je imao moždanu smrt i poslat je u drugu kliniku.

U junu slično se dogodilo u Južnoj Africi, kada je žena spasena iz hladnjače kada je radnik primetio da i dalje diše. Proglašena je mrtvom posle sudara automobila u kom je poginulo dvoje ljudi.

Iz Kine je takođe stigla vest da se navodno mrtav čovek probudio kada su ga radnici u mrtvačnici šminkali za sahranu. Njegova supruga primetila je da mu se pomera jedan ud.

VIDEO: Oni će vam odneti dušu u pakao! Ovo su demoni srpske mitologije

(M.Ro./Newsweek)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Др

    19. novembar 2018 | 21:45

    Није ни био мртав, већ доктор који га је прогласио нема појма!

  • Aida

    19. novembar 2018 | 22:51

    Boze pomozi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA