≫ 

Izbezumljena majka veruje da se devojčici (3) javio preminuli deda, a ima i snimak (VIDEO)

Ovo nije prvi put da devojčica ima kontakt sa dedom koji je umro pre dve godine

  • 8

Mama jedne devojčice iz Velike Britanije rekla je kako je njena ćerka dobila poruku iz groba, nakon što joj se preminuli deda obratio preko jedne društvene mreže.

Katie Merker (24) tvrdi da se njena ćerka, Medelin Džons (3), igrala sa njenim telefonom kada je čula kako joj se obraća jeziv glas, prenosi Ladbible.

Trogodišnja devojčica snimala je sebe sa filterom preko lica sa Snepčeta i izgovarala reči, ali pre nego što je završila čuo se muški glas koji je rekao "majmun" iako nijedan muškarac u tom trenutku nije bio u sobi.

Izbezumljena Katie pokazala je snimak svojoj majci, koja je rekla kako je to glas njenog preminulog supruga Pitera Merkera.

Poznat kao "Petar Pan", 63-godišnjak je preminuo od karcinoma grla 2016. kada je Medelin imala samo pet meseci.

- Nisam čula očev glas sve dok peti put nisam pustila video. Dok ona izgovara reči, pravi pauzu kada se čuje muški glas koji izgovara "majmun". Možda zvuči jezivo ali ja mislim da je to moj otac koji je želeo da kaže unuci da i dalje misli na nju i da je pazi - ispričala je Katie.

Međutim, ovo možda nije prvi put da se deda obratio devojčici. Katie je rekla kako joj je ćerkica ispričala da "duh spava u njenoj sobi".

- Primetila sam da se u poslednje vreme puno igra sama, a ne sa sestrom, i da često ima jednostrane razgovore. Ne izgleda kao da ima nevidljivog prijatelja, već zastane i sluša, kao da joj neko odgovara - istakla je Katie.

Kada je pitala ćerku šta radi, ona joj je odgovorila da se "igra sa dedom".

VIDEO: Vanzemaljac, duh ili loptasta munja! Šta je ovaj čovek snimio?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boban

    13. decembar 2018 | 18:46

    Lepo se deda unuci obraća. „Majmune“???

  • Ana

    13. decembar 2018 | 19:31

    Pa neznam ko ne veruje da se zivot nastavlja! Aki neverujete,sto onda slavite slave ,krstite decu,verujete u boga! Ako mislite da ne postoji paranormalni svet.ima primera na hiljade,da slicnim iskustvima.

  • Bate

    13. decembar 2018 | 20:35

    Odmah joj oduzeti dete, dok ne bude prekasno.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA