≫ 

Nezamislivi horor: Isekao je suprugu na komade nakon porođaja, pa smestio ćerkice da spavaju pored mrtve majke

Sve je zabeležio i foto-aparatom

  • 2
Žastin Rej sa suprugom/ Printskrin: Youtube/Mr. Justin Rey CS

Suđenje Džastinu Reju, koji je, kako se sumnja, pre 15 meseci isekao na komade suprugu Džesiku u hotelu u Kanzas Sitiju nakon što se porodila, počelo je u ponedeljak. On je sve optužbe prvo negirao.

Rej, koji je, između ostalog, optužen za nepropisno uklanjanje posmrtnih ostataka i dovođenje dece u opasnost, prvo je rekao da mu je supruga umrla na porođaju, a kasnije da je izvršila samoubistvo.

On je slikao stariju ćerkicu i bebu s telom pokojne majke, pustio ih da prespavaju s njom, dovodeći njihov život u opasnost, a zatim telo odneo u skladište u Leneksi, gde je oktobra 2017. i uhapšen, nakon što je jedan svedok ispričao policiji da porodica tamo boravi.

Policija je tada zatekla Reja, njegovu dvogodišnju ćerku i bebu, dok se Džesikini posmrtni ostaci bili sakriveni u nekoliko kontejnera. Istražitelji tek treba da dokažu kako je umrla, te zbog toga još nisu optužili Reja za ubistvo.

Džastin Rej/ Foto: Johnson County Sheriff's Office

Rej je tvrdio da je telo mrtve žene isekao da bi mogao da je prenese u Arizonu, gde je rođena, i gde je trebalo da je sahrani.

On je porekao da je porodica živela u magacinu i kaže da su tamo samo svratili da bi uzeli stvari za predstojeći put.

Rej je optužen i za seksualno iskorišćavanje deteta, nakon što je policija u njegovom mobilnom telefonu našla dečji pornografski materijal, preneo je "Kanzas star".

Porodica žrtve izjavila je za "41 Action News" da su Rejevi bili beskućnici pre Džesikine smrti i da je Džastin kontrolisao suprugu, koja ga se plašila.

- Njena jadna deca je neće ni upoznati. Bila je divna osoba. Imala je zlatno srce - rekla je Rejčel, žena koja je pomagala pokojnoj Džesiki.

Pogledajte i zaljubljeni snimak sa ženom od pre tri godine:

VIDEO: Ubistvo u Beloj Crkvi. Druga izbo nožem, pa pokušao da siluje D.J

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јасмина

    1. februar 2019 | 08:04

    Страшно.Колико болестан човеков ум...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA