≫ 

Penis nikad u životu oprao nije i pita se zašto smrdi: Previše je nežan da ga nasapunjam

Nije prvljav, samo je gonoreja, smatrao je Zak

  • 12

Zak (24) požalio se na užasan miris i iritiran vrh svog penisa u emisiji "Seks klinika" na televiziji E4.  Kako je rekao, osećao se kao da ga je izneverio kada mu je kožica postala preuska.

Pregledajući njegov polni organ, dr Naomi Suton, opisala je miris kao proizvod smegme - siraste beličasti tvari nastale taloženjem mrtvog tkiva, kožnih ulja i vlage, zbog čega je bilo bolno da mu se penis povuče.

Dr Suton ga je zatim pitala koliko često to pere, a Zak je odgovorio da je čistio penis, ali ne i kožicu jer se brine da je preosetljiva za bilo kakvu tkaninu ili sapun.

Gledaoci su otkrili da Zak nije namestio svoju kožicu i nije oprao svoj polni organ kako treba za sve godine svog života - 24 godine. On je čak mislio da mu penis i dalje raste, a njegova kožica zaostaje.

On je čak i priznao da dok masturbirao pod tušem mislio je da mu je gonoreju prenela neka od devojaka, a i ranije ju je "zakačio".

VIDEO: Ni psi nisu normalni kada je penis u pitanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Predator

    8. februar 2019 | 02:02

    Obrezivanje je nekad korisno vise budalama koji ne umiju da odrzavaju higijenu nego misle samo ce se oprat

  • Mile

    8. februar 2019 | 11:16

    Svakako je bolje kad je penis obrezan, glavic je otkriven i ne mogu da se nakupe prljavstine kao kad ima koze koja ga sakriva. Prao sam ga svaki dan, ali ne vredi, uvek se nakupi tog neprijatnog mirisa. Nakon obrezivanja sam progledao, lepse i izgleda i nema vise neprijatnih mirisa.

  • Predator

    8. februar 2019 | 02:04

    Treba prevuci kozicu na vreme pa neces morat pod noz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA