Šokantna lekcija o Hristovom stradanju: Pastor tražio od učenika da ga seku i puštaju mu krv, evo šta su deca uradila (VIDEO)

Iza bizarne prakse stajala je ideja da učenicima pokaže stradanja Isusa Hrista pre raspeća

  • 1

Pastor Džedus Dempsi iz Pataskale u Ohaju snimljen je kako učenicima daje bizarnu lekciju. On je zamolio učenike da ga iseku nožem, šamaraju ga i pljuju na njega.

Prema njegovim rečima, on je to učinio kako bi pokazao učenicima stradanje Isusa Hrista pre Njegovog raspeća.

- Ozbiljan sam, ozbiljan sam, moraš da budeš veoma nežan - rekao je on na videu.

Nekoliko učenika je jedno drugom samo dodalo nož, nevoljno da povredi Dempsija, pre nego što je jedan od njih plitko zasekao njegovo rame.

Na snimku se čuje kako se đaci svađaju među sobom - jedni su ubeđivali dete sa nožem da seče do krvi, drugi su mu govorili da prestane.

Lekcija je, naravno, izazvala reakciju dece i roditelja koji su rekli da je neprikladno izvesti takvu vežbu. Kancelarija šerifa okruga Liking i gradska crkva "Impact" pokrenuli su istragu o incidentu.

U međuvremenu, pastor je objavio izvinjenje na Fejsbuku, rekavši da je njegova akcija neprikladna i da je cela ideja bila njegova u celosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jeretik

    20. april 2019 | 12:51

    Ozbiljna je nauka u pitanju, opite izvoditi samo u strogo kontrolisanim laboratorijskim uslovima. Pretvaranje vode u Coca-Colu bi mogao biti sledeći opit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA