Muškarac je zaljubljen u lutku i u vezi su dve godine: Ne samo da ga nije sramota, već planira i venčanje sa njom

Svoju sadašnju ljubav naručio je preko ibeja za 20 dolara, i ističe kako ga budućnost sa lutkom veoma raduje. Vodiće je sa sobom na odmor, a planira i da je oženi

  • 13

Džoi Moris je 29-godišnjak koji je već dve godine u vezi sa lutkicom RoboTrola. U vezi su od 2017. godine kada ga je mali robot osvojio zadovoljnim osmehom i ružičastom kosom.

On je od svoje desete godine svestan da ga privlače objekti. Pre RoboTrola izlazio je sa svetiljkom, transformerskim kamionom i figuricom za Noć veštica. Za njih je brzo izgubio interes, pa veze nisu potrajale.

- Shvatio sam da me privlače predmeti kada sam imao deset godina jer sam želeo da budem prijatelj sa lampom u školi. Učiteljica je saznala za naš odnos i odnela lampu, a ja sam ostao zbunjen. Kasnije sam se zaljubljivao u druge stvari, a jedna od njih je i transformers "Optimus Prime" kada je u svojoj kamionskoj opremi - rekao je on.

Svoju sadašnju ljubav naručio je preko ibeja za 20 dolara, i ističe kako ga budućnost sa lutkom veoma raduje. Vodiće je sa sobom na odmor, a planira i da je oženi.

Foto: Pixabay

- Na stranici koju sam pretraživao bilo je mnogo trolova, a kada sam ugledao RoboTrola, bio sam oduševljen. Njegov izgled lica me privukao, imao je zadovoljan osmeh. Odmah sam znao da je to ljubav, jer mi je srce s njim bilo na pravom mestu - kazao je.

Istakao je kako mu je drago što ga njegova porodica i prijatelji prihvataju takvog kakav jeste, a kako se njegove veze ne sviđaju baš svima.

- Moja mama ne razume moja osećanja, ali se trudi da ih prihvati. Ipak, mnogi se ne slažu sa mojim izborima, govore mi kako je moja želja mentalna bolest i kako se ponašam kao zver. Trudim se da se distanciram od tih ljudi jer sam srećan u svojoj vezi. Zadovoljan sam svojom seksualnošću - zaključio je Moris.

Njegove fotografije pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA