≫ 

Žena odjednom počela da se grči i stenje, prišao joj stranac i izgovorio ove reči: Putnici u šoku gledali egzorcizam u vozu (VIDEO)

Nakon toga su izašli na istoj stanici

  • 6

Na snimku koji se pojavio na internetu vidi se trenutak kada muškarac navodno izvodi egzorcizam nad ženom koju su zaposeli "zli duhovi", usred voza pred očima zaprepašćenih putnika u Argentini.

Prema rečima svedoka, nepoznata žena je putovala sama vozom u Buenos Ajresu, kada je počela da se grči i ispušta čudne zvukove.

Čovek, koji je govorio sa stranim naglaskom, prišao je da joj pomogne i počeo da obavlja ritual, piše Dejli mejl.

Na snimku koji je napravio jedan od putnika, vidi se kako on drži ženinu glavu i izgovara molitvu, dok ona stenje i vrišti.

- Duhom Svetim, idite do usta u ime Isusovo. Odlazite i nikada se ne vraćajte. Hajde, idite do usta, izađite kroz usta. Oslobodi je, krvlju Hristovom koja ima moć - čuje se kako stranac izgovara.

Kako su preneli mediji, paru je prišla žena sa flašom, najverovatnije napunjenom uljem, koje se ponekad koristi tokom egzorcizma.

Žena i nepoznati muškarac izašli su iz voza na istoj stanici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja 2

    17. maj 2019 | 19:03

    Toga ima i kod nas,samo sto to kod Hriscana nije egzorcizam,vec isterivanje demona i to rade svestena lica citanjem molitve.Mozete da ne verujete koliko hocete i da udarate minuse,prisustvovala sam tom cinu,jer sam popadija,kad biste videli licno,ne biste tako razmisljali,i ne,nije u pitanju psihicki obolela osoba.Ni ja nisam verovala dok nisam videla svojim ocima,zato sam i prisustvovala,da se uverim.Bila sam kratko,veoma strasna scena,gora od ove.

  • Sirogoj

    17. maj 2019 | 17:32

    Katolički marketing

  • ⭐️Iggy CZV⭐️

    17. maj 2019 | 17:53

    Zao mi je ljudi koji u to veruju! Katolicka crkva je najvece zlo za covecanstvo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA