≫ 

Ruski tajkun zapalio vatru, seo u veliki kotao pa poslao poruku: "Ovako se leče razne bolesti" (VIDEO)

Bizaran video navodno je snimljen na Sterligovom ranču izvan Moskve, gde se biznismen, koji je zaradio bogatstvo nakon pada SSSR-a, povukao kada se umorio od gradskog života

  • 0

Muškarac koji sedi u velikom bakrenom kotlu iznad zapaljene vatre može da zvuči kao detalj iz neke mračne bajke, ali to se stvarno nalazi među sadržajima na Jutjub kanalu jednog ruskog biznismena.

U pitanju je skandalozni hrišćanski tajkun, German Sterligov. U snimku je objasnio da je ovo odličan način da se "izleče različite bolesti".

- Samo sedite i zavalite se - kaže on. Recept za "lekoviti gulaš" koji je preduzetnik kuvao uključivao je biljke i puno soli.

Sterligov je veoma ponosan na svoj lonac, koji je, prema njegovim rečima, star 200 godina i napravljen od pravog bakra, " a ne moderan, napravljen od štetnih materijala".

Bizaran video navodno je snimljen na Sterligovom ranču izvan Moskve, gde se biznismen, koji je zaradio bogatstvo nakon pada SSSR-a, povukao kada se umorio od gradskog života.

Nakon toga pozvao je sve da dođu i okupaju se, jer kotao nije napravio samo za sebe. Međutim, kako je rekao, dnevno može da primi samo jednog pacijenta, jer dezinfekcija kotla traje satima.

Sterligov nije otkrio cenu tretmana, ali je i ranije dolazio u centar pažnje nakon što je veknu hleba prodavao za 10 dolara, jer je napravljen od "ekološki čistih" sastojaka sa njegove farme.

Kontroverzni bisnimen prati i propoveda fundamentalističku verziju ruskog hrišćanstva, koju je odbacila pravoslavna crkva.

Poznat je i po svojim anti-gej stavovima, a na vratima njegovih radnji stajao je znak koji je upozoravao mušterije da "homoseksualci neće biti posluženi".

Prodavao je i šipke za fizičko kažnjavanje dece koja se loše ponašaju.

VIDEO: Za razliku od njega, Putin voli da se kupa u ledenom jezeru 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA