BDSM maturanti: Učenici iz Vladivostoka poslednji dan u školi proslavili polugoli (VIDEO)

Nisu shvatali koliko je pogrešno to što rade i kakvu su sramotu naneli školi. Nisu mislili o posledicama

  • 6

Učenici iz Vladivostoka dospeli su u sve svetske medije kada su ove nedelje za svoju matursku žurku odabrali BDSM temu. Žurka na kojoj su bili više nagi, nego obučeni, prizvala im je policiju, a naljutila i njihove učitelje, ali i vršnjake.

Ruski maturnati šokirali su i svoje nastavnike i ceo grad kada su se za svoj poslednji dan u školi devojčice obukle kao plej-boj zečice i policajke, dok su momci došli u pocepanim pantalonama, bez majica, sa samo lepljivim trakama zalepljenim preko bradavica.

Slike i snimci njihove zabave iscurili su onlajn. Na nekima oni skaču i pevaju u glavnom holu škole, dok ih jedan od drugova prska protivpožarnim aparatom. 

Direktorka škole Galina Pugina rekla je da ništa nije znala o planu dece da se ovako (ne)obuku u BDSM stilu. Iako su roditelji stali na stranu direktorke, ona je podnela ostavku.

- Učenici su kasnije došli do mene sa roditeljima i izvinili se za svoje ponašanje. Nisu shvatali koliko je pogrešno to što rade i kakvu su sramotu naneli školi. Nisu mislili o posledicama - rekla je direktorka za kp.ru.

Nakon maturske žurke koju su mogli ocenili kao skandaloznu, i odraz nepoštovanja škole kao institucije i njihovih nastavnika, protiv dvoje tinejdžera podneta je prijava za nedozvoljeno nošenje uniforme. U pitanju su učenici 11. razreda, stari 17 godina.

Protiv njih su podnete prijave za nedozvoljeno nošenje uniformi sa oznakama institucija, vojnih organizacija, organa reda ili sa državnim simbolima

(Telegraf.rs/Gazeta.ru)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA