≫ 

Udala se za polubrata, a od porodice skrivala tajnu 10 godina: Sada je njena izjava o incestu zgrozila javnost (FOTO)

Njihov otac preminuo je pre tri godine i nikad nije saznao da su počinili incest

  • 3

Debi Zutant (51) sa Floride, udala se pre četiri godine za polubrata Džoa (38) nakon 15 godina veze. Debi i Džo godinama su krili svoju vezu od porodice, piše The Sun. Nakon što su se venčali, priznali su svojoj porodici da su zaljubljeni. Neki članovi porodice su to prihvatili, ali bilo je i onih koji su se zgražali.

Iako dele istog oca, par nije odrastao zajedno. Upoznali su se tek 2003., a Debi kaže da je to bila ljubav na prvi pogled. Imala je tad 35 godina, a Džo 23. Ispričali su kako su postali intimni već na drugom sastanku i počeli su da žive zajedno nakon samo par nedelja. Od porodice su krili svoju vezu deset godina. Kada su se venčavali, matičar nije primetio ništa čudno, jer imaju različita prezimena, prenosi 24sata.hr.

Pre par godina par je odlučio da sve obelodani.

- Iako smo Džo i ja polubrat i polusestra, ludo smo se zaljubili - kaže Debi.

- Znam da delimo istu krv, ali mi nismo odrasli zajedno tako da je to skroz drugačije. Ja sam usvojena kad sam imala tri godine. Oduvek sam imala osećaj da mi nešto nedostaje. I onda sam upoznala moju pravu porodicu. Platila sam privatnog detektiva koji je našao moje biološke roditelje. Tad mi je otac rekao da imam i polubrata - priča Debi.

- Odlučila sam da ga potražim. I odmah smo kliknuli. I Džo je priznao da oseća nešto prema meni. Skrivali smo to od porodice. Kad bi neko slučajno navratio, lagala sam da je Džo spavao na kauču. Na porodičnim okupljanjima bili smo samo brat i sestra - dodala je Debi.

Njihov otac preminuo je pre tri godine i nikad nije saznao da su počinili incest.

- Rekla sam samo najužem krugu porodice. Džo nije rekao nikome - kaže Debi.

- Bilo me strah da kažem porodici. Bila sam jako nervozna, ali rekli su mi da su već sumnjali da se nešto događa među nama - dodala je.

- Znam da je ilegalno, ali previše smo zaljubljeni da bi marili - zaključila je Debi. Brak između bliskih srodnika je zakonom zabranjem u Americi, pa im preti zatvorska kazna do 15 godina zatvora i 24 hiljada dolara kazne.

Sa kritičarima se Debi obračunala i na društvenim mrežama.

- Od*ebite svi. Prestanite odraslim ljudima naređivati šta da rade. Ako vam se ne sviđa, ne morate to da radite. Otkad ste vi svi sudije? Idite u crkve, pustite nas na miru - napisala je Debi, prenosi 24sata.hr.

Podelila je sa pratiteljima i članak u kojem objašnjava kako incest nije toliko loš i kako parovi koji počine incest mogu da imaju decu.

Slike sa venčanja pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA