Mislila je da je trudna, bila pozitivna na testu, a onda saznala da to unutra nije beba (FOTO)

Radovali su se i bili ubeđeni da će uskoro postati roditelji, a potom su saznali užasne vesti

  • 2
Tammie and Richard

Foto: Privatna arhiva

Temi Milan i njen suprug Ričard, glumac serije "Vaterlo Roud" bili su uništeni saznanjem o ozbiljnoj i neobičnoj bolesti koju je Temi zadobila. Naime, njen test na trudnoću je bio pozitivan, a kasnije se ispostavilo da nije trudna, već da je u pitanju tumor koji liči i oponaša bebu u stomaku.

Radovali su se i bili ubeđeni da će uskoro postati roditelji, ali nakon kasnijeg odlaska u bolnicu, njihov život se raspršio na komade. Ultrazvuk je otkrio da nema bebe, već da je u pitanju opaka i retka bolest horiokarcinom, koja raste u placenti i koja oponaša simptome trudnoće.

- Kada sam bila na ultrazvuku nakon tri meseca trudnoće, ustanovljeno je da embrion ne raste - rekla je Temi Milan, a nakon detaljnijih pregleda lekari su do tada srećnom paru morali da saopšte užasne vesti - boluje od horiokarcinoma, upornog trofoblastičnog, vrlo retkog tumora.

Odmah je nakon pregleda u Univerzitetskoj bolnici u Velsu, pre nego što je prebačena u medicinsku ustanovu Čering Kros u Londonu.

Tammie and Richard

Ričard i Temi nisu dobili bebu, ali je bolest barem izlečena; Foto: Privatna arhiva

Zbog prirode bolesti lekari nisu mogli da je operišu, već su je podvrgli oscrpljujućoj hemoterapiji. Svake nedellje je u narednih osam meseci posećivala bolnicu i išla na tretman.

- Morala sam da prođem kroz to. Imala sam Ričardovu punu podršku, sve vreme je bio sa mnom - rekla je temi, poreklom i škotskog Dandija.

U trenutku dijagnostikovanja bolesti, bila je na završnoj godini školovanja za medicinsku sestru na univerzitetu Južni Vels.

Nakon bolesti je nastavila studije, a nedavno je diplomirala.

Tammie and Richard

Tami je završila školu za medicinsku sestru; Foto: Privatna arhiva

Tumora više nema, ali će analize krvi morati redovno da šalje u bolnicu i da odlazi na preventivne preglede, a Ričard i Temi planiraju da u narednom periodu dobiju bebu.

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA