Trudna tinejdžerka (16) na ultrazvučnom pregledu ugledala "glavu vanzemaljca"

Sofi i njenom partneru nije bilo svejedno kada su ugledali čudesan prizor na ekranu, ali je nakon četiri nedelje utvrđeno da je sve u redu

  • 6
Trudnoća, Ultrazvuk, Embrion, Fetus, Pol bebe, Trudnica, Ginekolog, Akušer,

Ilustracija; Foto: Shutterstock

Buduća majka Sofi Skot (16) iz engleskog Tinsajda bila je šokirana na ultrazvučnom pregledu kada je se na monitoru snimka njene prikazala beba sa čudnom glavom nalik vanzemaljcu.

Radost zbog činjenice da će Sofi i njen partner Stiven Roberts postati roditelji, pretvorila se u paniku nakon gledanja snimka sa ultra-zvuka.

- Glava je bila u obliku vanzemaljca sa dodatnim očima iza bebe. Moj bivši je bio opsednut vanzemaljcima i demonima, pa smo se šalili da je bacio kletvu na mene - rekla je Sofi, koja se na početku plašila da će vanzemaljac pojesti njenu bebu, ali onda je shvatila da nema razloga za paniku.

- Smejali smo se, ali smo i dalje bili pomalo u panici jer niko nije znao šta je to. Međutim, četiri nedelje kasnije na skeneru je utvrđeno da ne nosim vanzemaljca - rekla je buduća mama.

Termin Sofinog porođaja je u oktobru, a tinejdžerka se našalila da se "nada da beba neće biti rođena na Noć veštaca, jer bi to bilo previše".

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA