U snu progutala verenički prsten i završila na endoskopiji

"Čak sam se i probudila, ali sam mislila da sanjam i nastavila sam da spavam"

  • 2
Dženifer Lopez, verenički prsten, verenički prsten Dženifer Lopez Džej Lo Aleks Rodrigez Printskrin: Instagram / arod

Vrlo neobična situacija desila se 29-godišnjoj Dženi Evans iz Teksasa. Ona je sanjala da se u vozu bori s negativcima i kako bi sačuvala svoj verenički prsten, ona ga je progutala.

- Čak sam se i probudila, ali sam mislila da sanjam i nastavila sam da spavam. Ujutro sam videla da mog prstena nema na ruci -  napisala je Evans na svom Fejsbuk profilu.

Sa suprugom je otišla kod lekara. Oni su joj preporučili da je bolje ovaj slučaj ne prepuštati prirodi već prsten izvaditi endoskopijom.

To je zahvat koji se, između ostalog, koristi i za uklanjanje stranih tela iz probavnog trakta, a podrazumeva posmatranje unutrašnjosti tela endoskopom, posebno konstruiranim instrumentom sa sitnom kamerom na kraju duge i savitljive cevi, a u telo se uvodi putem prirodnih otvora.

Sve je na kraju prošlo dobro, Dženi je dobro, a doktori su pronašli prsten u njenim crevima, izvadili ga i vratili njenom supugu.

(Telegraf.rs/RTS/NBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA