≫ 

Žena se pridružila ljudima koji su tražili nestalu osobu, posle mnogo sati shvatila da traže nju

Vozač autobusa prijavio je nestanak žene. Ispostavilo se da je sve vreme bila sa grupom turista, ali je nisu prepoznali jer se presvukla. I ona je učestvovala u potrazi ne sluteći da traže baš nju

  • 1
Turista, Turisti, Turizam, putovanje, putnik, odmor, slikanje, fotogrfaisanje, inostranstvo Ilustracija; Foto: Pixabay

Kratka vest na stupcu jedne od stranih novina iz 2012. godine postala je viralna sedam godina kasnije. Naime, društvenim mrežama neprestano kruži vest o potrazi nestale turistkinje na Islandu, a da slučaj bude još bizarniji, dotična žena se i sama uključila u potragu same sebe.

Pod naslovom "Razrešena misterija nestale žene", strani mediji su pisali o nesvakidašnjem pehu grupe turista koja je obilazila vulkanski kanjon Eldgja na Islandu 2012. godine.

U jednom trenutku, jedna žena je prilikom obilaska iskoristila priliku da se presvuče i uredno se vratila u autobus. Međutim, vozač autobusa koji ju je zapamtio prethodno odevenu, nije je prepoznao. Alarmirao je ostale putnike prijavivši njen nestanak.

Kada je čula da je u toku potraga za ženskom osobom, ni slutila nije da traže nju samu, a čak ni po opisu njenog izgleda, visine i azijskog porekla, nije prepoznala da tragaju baš za njom.

Navodi se da su je turisti satima tražili po kanjonu, a i ona je sama učestvovala u potrazi, pošto je bila ubeđena da je nestala neka od njenih saputnica.

Prema navodima medija, potraga je prekinuta oko 3 sata ujutru kada se ispostavilo da je žena za kojom se traga živa i zdrava, da je među turistima i da je zajedno sa njima tražila samu sebe, ne obazirući se na to da opis nestale osobe odgovara njoj pre nego što se presvukla.

Vest koju je neko iskopao i koja je zahvaljujući društvenim mrežama postala viralna nekoliko godina kasnije, izazvala je pregršt reakcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA