Stan popularne influenserke pun izmeta, smeća i truleži: Nakon fensi večere odlazi u svinjac

Prizori su u najmanju ruku dramatični, a gospođa Čen dodala je kako je stan toliko prljav da su čak i profesionalne agencije za čišćenje odbile da se pozabave sređivanjem i ribanjem

  • 0
Influenserka sa yt Printskrin: Youtube

Nedavno je u fokus svetskih medija dospeo zanimljiv slučaj kineske influenserke Lise Li, koju na tamošnjoj platformi Sina Weibo prati više od milion ljudi.

Naime, dok se ona na mrežama hvalila neopevanim luksuzom, skupim krpicama, večerama na fensi mestima, u stvarnosti živela je u iznajmljenom stanu u kome je vladao nezamislivi haos i prljavština kakva se retko viđa.

Influenserka sa yt Stan joj je bio jezivo prljav / Printskrin: Youtube

Istina je isplivala na videlo kada je besna vlasnica stana rešila da snimi stanje stvari i to objavi na Jutjubu. Podovi su bili puni đubreta, psećeg izmeta, trule hrane, svuda po stanu bile su razbacane stare kutije, iskorišćene ambalaže; zapravo nije bilo delića stana koji je bio uredan.

Prizori su u najmanju ruku dramatični, a gospođa Čen dodala je kako je stan toliko prljav da su čak i profesionalne agencije za čišćenje odbile da se pozabave sređivanjem i ribanjem.

Influenserka sa yt Printskrin: Youtube

Vlasnica je istakla i kako je Lisa ostala dužna izvesnu količinu novca za stanarinu, ali da je ignorisala njene pozive.

- Ne znam kako je ovako prekrasna žena mogla da živi u ovako groznim uslovima - rekla je ona za tamošnje medije.

Nakon čitave hajke koja se podigla u medijima, Lisa se ipak javila vlasnici stana, a potom se i našla sa njom, te joj se uživo izvinila.

- Za ovaj incident sam ja odgovorna. Sada ću očistiti, čistiću i preko noći - rekla je Lisa i objasnila da je stan ostavila neuredan jer je imala pretpran raspored, te zato što je prošle nedelje bila u bolnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA