Domaćica iz pakla: Pokrala gazdaricu, pljuvala joj u hranu, ali to nije najgore što je uradila

Kućna pomoćnica iz Indonezije osuđena je na višemesečnu kaznu zatvora

  • 4

Dajana (30) iz Indonezije, koja je radila kao kućna pomoćnica u jednoj kući u Singapuru, osuđena je na višemesečnu kaznu zatvora jer je pokrala svoju gazdaricu i umalo je otrovala kontaminiranjem hrane koju joj je spremala.

Dajani se na teret stavlja da je u periodu od avgusta 2017. do juna 2018. godine, oštetila gazdaricu za oko 13.000 dolara. Ona je, kako se navodi u presudi, više puta ukrala novac iz sefa vlasnice kuće u kojoj je radila.

Njena gazdarica (67), koja je razvedena majka troje dece, svakog meseca je dobijala nekoliko hiljada dolara od bivšeg supruga i dece, i taj novac je uredno odlagala u sef u svojoj spavaćoj sobi. Dajana je "snimila" kombinaciju sefa i potom je u više navrata iz njega uzimala novac.

Uplašena za svoj posao Indonežanka je potom pokušala da omađija gazdaricu i na taj način spreči potencijalni otkaz. Ona je, naime, u nekoliko navrata u vodu i hranu koju joj je servirala stavljala svoju pljuvačku, urin, ali i menstrualnu krv verujući da će je tako naterati da ne shvati da je krala novac iz sefa. Ukradeni novac je potom slala nepoznatoj ženi u Indoneziju.

Nije poznato kako su bolesne radnje kućne pomoćnice otkrivene, ali je ona sve priznala na sudu i zbog toga je osuđena na svega šest meseci robije, umesto na dve godine, koliko bi joj inače sledovalo.

Dajana je takođe na sudu rekla da je ukradeni novac slala svojoj majci i ćerki u Indoneziju, jer joj je majka stara i od svojih malih primanja nije mogla adekvatno da odgaja njeno dete koje je ostavila u domovini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA