Čuli su prasak i zanemeli od šoka: Milioneru iz helikoptera bacili jagnje u bazen

Nije poznato da li je nesrećna životinja preživela pad sa velike visine

  • 1

Federiko Alvarez Kastiljo (60), poznati urugvajski biznismen i njegova supruga Lara Bernaskoni već danima ne mogu da otkriju ko im je iz helikoptera bacio jagnje pravo u bazen.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako helikopter nadleće imanje milionera i potom neko iz njega izbacuje životinju koja im sleće pravo u bazen.

Na prvi pogled izgleda kao da im je neko na "poklon" u bazen bacio mrtvo prase, ali Lara kaže da je u pitanju jagnje.

- Kada smo izašli iz kuće da vidimo šta se događa i bili smo šokirani prizorom. Ovo je bolesna šala. Osuđujemo onog ko je ovo uradio i hoćemo što pre da saznamo ko stoji iza ovog gnusnog čina - rekla je Lara.

Mnogi su napali milionera, optuživši ga da je on organizovao bacanje nesrećne životinje iz helikoptera, što je on oštro demantovao.

- Želim da osudim ovaj akt vandalizma čije žrtve smo članovi moje porodice i ja. Hoću da naglasim da smo u trenutku ovog suludog događaja svi bili kod kuće i čuli smo stravičnu buku u bašti - napisao je Federiko na svom Instagram nalogu.

Za sada nije poznato da li je jagnje preživelo pad sa visine, kao ni da li je obaveštena policija o ovom bizarnom slučaju. Sumnja se da iza bizarnog čina stoje Federikovi prijatelji koji su želeli sa njim da se našale.

Inače, Federiko je Argentinac koji je osnovao poznatu kompaniju za izradu odeća "Etiqueta Negra", a potom je počeo da se bavi nekretninama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    16. januar 2020 | 12:00

    Konkurencija ili politicki akt nekog sto nemoze da naplati reket od milionera ili milioner koji nije pristao na tu nagodbu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA