Haos u srednjoj školi: Učiteljica, inače majka dvoje dece, imala trojku sa učenikom i koleginicom

Kako prenose lokalni mediji, ona je krajem 2019. počela da se dopisuje preko Snepčeta sa učenikom gde mu je slala svoje gole fotografije

  • 10
Džojs Čerčvel Foto: Printscreen/Youtube

Džojs Čerčvel (40), koja trener odbojke učenicima u jednoj srednjoj školi u Americi, uhapšena je zbog sumnje da je silovala 18-godišnjeg učenika.

Čerčvel, inače majka dvoje maloletnika, pozvala je kući učenika gde je sa još jednom koleginicom imala "trojku". Ona je optužena za silovanje, dok je druga žena, koja je dala otkaz u srednjoj školi ''Berryhill'' u američkom gradu Tulsa, oslobođena optužbe.

Kako prenose lokalni mediji, ona je krajem 2019. počela da se dopisuje preko Snepčeta sa učenikom gde mu je slala svoje gole fotografije, a na kraju ga je pozvala kući kako bi imali odnos. Tom prilikom pridružila im se još jedna žena, odnosno koleginica Čerčvelove.

Učenik je rekao policiji da je zlostavljanje počelo u decembru prošle godine, a iako je starosna granica za pristanak na polni odnos u američkoj državi Oklahoma 16 godina, i odrasle osobe mogu da budu žrtve, ukoliko je osoba koja ih je zlostavljala u poziciji autoriteta naspram žrtve.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dzonii

    16. januar 2020 | 16:46

    Sramota. Gde ce mu dusa da prijavi tako nesto? Ccc... Sva podrska profesorkama!

  • Bačvanin

    16. januar 2020 | 15:55

    Ma daj bre, trojka sa dve učiteljice i još na kraju silovan ,da kako da ne...

  • Zoja

    16. januar 2020 | 16:15

    To je neki mamin slinavko. Kako majke umeju da upropaste mušku decu! Sad zlostavljan, jel' da?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA