Žena uletela u kladionicu i muškarca prvo nabola glavom, a onda je nastavila još jače

Sukob zbog druge žene, ručka ili nečeg trećeg

  • 1
žena tuče muškarca Printskrin:Facebook/Vukašin Bosančić

Fizičko nasilje je ozbiljan problem, svejedno da li je došlo od muške ili ženske ruke. Mada, činjenica je da kada žena tuče muškarca mnogi takve scene smatraju zabavnim.

Poput batina koje je ovaj muškarac dobio od žene, sad da li je to njegova žena, ne znamo, kao ni da li je u pitanju kladionica ili neka druga "ustanova". Tek, žena je prišla muškarcu koji je očijukao sa drugom ženom (možda je u tome bio problem), možda je ona od njega samo prepisivala tiket, nebitno, tek plavuša je ušetala, malkice ga pomerila da ne zakači crnku i prvo ga nabola glavom.

Muškarac je prekrio lice rukama, a ona je tada počela da ga "nabada" i levom i desnom. Do tada je muškarac već bio obliven krvlju. Žena je imala stav kao pravi profesionalac, kao da je već vežbala na nekome.

Za sve to vreme, crnka se, deluje, ni malo nije potresla. A muškarac koji stoji malo dalje, deluje preplašeno.

U jednom trenutku je delovalo da će ga ostaviti na miru, ali se vratila, još malo ga gurala, onda je pala od njegovog guranja, ali je brzo ustala. Muškarac je tada došao sebi i hteo je da krene na ženu, gurnuo je, ona se zateturala i opet pala, ali su se u međuvremenu umešali drugi ljudi da ih razdvoje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA