≫ 

Anja zavela Nemca i decu mu rodila: Tri ga godine potkradala, pa pobegla sa drugim i milion evra

Prevareni Hans je 21 godinu stariji, a u braku su dobili dve devojčice. Prvo mu se predstavila kao advokat, pa počela da radi knjigovodstvene poslove u njegovoj lekarskoj ordinaciji

  • 7
Olaf B. Anja D. Foto: Privatna arhiva

Uznemirujuća prevara desila se u Nemačkoj u kojoj je glavnu ulogu odigrala izvesna Anja D. (41). Ona se najpre lažno predstavila, a potom svog muža, oca svojih ćerki od šest i četiri godine, "olakšala" za gotovo milion evra. Sada se brani pred sudom.

Anja D, čija je nacionalnost ostala zagonetna, radila je kao knjigovođa kod svog 21 godinu starijeg supruga. Hans D., navodi Fr.de, nije ni slutio prevaru. Naprotiv, poverio joj je knjigovodstvene poslove u svojoj lekarskoj ordinaciji, jer se predstavila kao advokat.

Bili su par gotovo šest godina, a u decembru 2012. godine su se i venčali. Dobili su dvoje dece, a onda je usledio šok. Anja je ukrala milion evra od svog supruga.

Kako RTL dalje prenosi, 41-godišnjakinja je imala pristup računu svog supruga. Za manje od tri godine potkradanja, sakupila je spomenutu sumu. Utom se častila i autom vrednim 100.000 evra. Čak je finansirala i luksuzne odmore.

Prema navodima, otac je preuzeo brigu o dvoje dece, čak navodivši kako bi se odrekao privatne prakse zbog porodice. Stvari su mu postale nejasne prošlog 28. oktobra.

- Bio sam sa decom na Baltiku. Anja je rekla: 'Uživajte na odmoru, ja ću da ostanem dok se kuća renovira' - setio se presudnog razgovora.

Kada su se vratili, dom je bio razoren. Proverio je poruke i video da se Anja odjavila, navodno je otišla na odmor. Kasnije je saznao da je imala ljubavnika i da su trošili njegov novac - u Njujorku.

Ali, sad već bivši ljubavnik Olaf, rekao je za Bild da nije znao za laži svoje devojke. Čak je porekao vezu sa njom. Navodno, ona mu je ipak rekla da je rastavljena, što je bila jedna u moru laži.

- Nervira me što je bila sposobna da laže i izda moje poverenje - objašnjava Olaf.

Video: Banuo sa posla i raskrinkao ženine skrivene strasti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoki

    22. januar 2020 | 08:43

    Izgleda da samo on ne zna za staro pravilo: Ne veruj ženi koja laže.

  • Oki

    22. januar 2020 | 08:56

    Doktor da pozove DNK i proveri da li su deca njegova.

  • Brana

    22. januar 2020 | 09:18

    Pazi,Anja ga je zavela a on mutav oa je ozenio pa izrodili decu ka posle maltene 10 gidina otisla sa drugim i ojadila ga!Pa gde je ovde vest?!Ovo se desava svakom 3 coveku i u Srbiji i u svetu i sta?!Nije sigurno planirala da provede toliko vremena sa njim da bi ga opljackala i otisla posle dvoje dece od 4 i 6 godina i to se ne moze podvesti pod "zavela"pa poktaka i pobegla jer su bili zajedno godinama a ne mesrc dana.Priznaj Švabo da si ostario i da je u međuvremenu nasla drugog,nema tu nikakvog staro plana,jednostavno se desilo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA