≫ 

Tragedija u veterinarskoj ambulanti: Vlasnica ljubimca još ne može da se oporavi od šoka

Zbog greške veterinara mački nije bilo pomoći

  • 4
mačka, mače, veterinar Pixabay.com

Nesrećni slučaj koji se odigrao u veterinarskoj ambulanti u Hjustonu u Teksasu šokirao je i vlasnicu ljubimca i veterinara koji ga je lečio.

Prema rečima Mišel Olson, veterinar je njenoj mački slučajno dao injekciju za eutanaziju umesto vakcine protiv besnila, pišu Fox News.

Iako je doktor uočio svoju grešku pre nego što je mačka umrla, osoblje veterinarske ambulante nije moglo da joj spasi život.

Nakon vakcinacije Mišel i njen suprug su krenuli kući sa svojom mačkom Sofi, ali ih je na pola puta pozvao doktor lično i rekao im da „odmah vrate Sofi u ambulantu“ jer joj je dao injekciju za eutanaziju umesto vakcine protiv besnila.

- Svaki put kad sklopim oči, vidim taj izraz na njenom licu, jednostavno ne mogu da ga izbacim iz glave – kaže unesrećena vlasnica preminule mačke.

Ona i suprug su došli ponovo u ambulantu, ali tada je već bilo kasno da se efekat injekcije poništi.

- Odmah sam je izvadila iz nosiljke i držala je, pričala joj, jer sam znala da će to biti poslednja stvar koje će se sećati. Znala sam da se neće oporaviti. Jednostavno sam znala. Umirala mi je u rukama – rekla je Mišel.

Iz veterinarske ambulante nisu hteli da daju nikakav komentar u vezi sa ovim događajem.

- Žao im je, to je zapravo sve što mogu da kažu. To je bio nesrećni slučaj, razumem to, ali je bio nesrećni slučaj koji nikad nije trebalo da se desi – zaključuje Sofina vlasnica.

Video: Levijatan: Svaka od ovih životinja ima tešku i tužnu priču

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA