≫ 

Bivša žena živom čoveku digla nadgrobni spomenik: Čudio se što ga niko ne zove, a onda je sve saznao

Alan Hatel (75), varilac u penziji, bio je iznenađen što ga niko nije pozvao već tri do četiri meseca, ali sada misli da je razlog tome činjenica što njegovi poznanici smatraju da je mrtav

  • 0

Čovek u Škotskoj našao se u šoku kada je na lokalnom groblju našao spomenik sa njegovim imenom i prezimenom, iako je i dalje živ.

Alan Hatel (75), varilac u penziji, bio je iznenađen što ga niko nije pozvao već tri do četiri meseca, ali sada misli da je razlog tome činjenica što njegovi poznanici smatraju da je mrtav, te je želeo da se oglasi i stavi im do znanja da je među živima.

Krivac za ovu konfuziju, kako on tvrdi, jeste njegova bivša supruga koja je navodno stavila nadgrobnu ploču, premda kaže da nije skroz siguran. On je kazao da je govorio sa lokalnim vlastima i planira da pokrije spomenik sa njegovim imenom.

Prema njegovom svedočenju, on smatra da je bivša supruga kupila deo zemlje i stavila spomenik sa namerom da oboje budu sahranjeni na istom mestu, s obzirom da su na nadgrobnoj ploči ispisana imena njih oboje.

Groblje, grob, grobnica, krst, nadgrobni spomenik Alan se šokirao kada je ugledao spomenik Foto-ilustracija: sxc.hu/sardinelly

- Nikada, ali nikada nisam rekao da želim da budem sahranjen pored bivše žene. Razveli smo se pre 26 godina, i nikada nije bilo neprijatnosti. Ipak, neprijatno mi je zbog ovoga. Da nađete spomenik, a i dalje ste živi nije nešto što vam se dešava svaki dan - rekao je Hatel koji sa bivšom suprugom ima dvoje odrasle dece.

Hatel je dodao da je shvatio da nešto nije u redu kada je primetio da mu je socijalni život bio prilično "tih" u poslednje vreme. Takođe, on je istakao da je spomenik podignut bez njegovog znanja, te da mu je cela situacija izgledala kao scena iz "Mućki" (Only Fools and Horses) sa Rodnijem i Delbojem u glavnim ulogama.

- Telefon mi nije zvonio mesecima. Bio sam zbunjen zbog toga, ali sada znam zašto me ljudi nisu zvali. Čak ni ne želim da budem sahranjen, planiram da budem kremiran... Još sam živ - istakao je Hatel dok je stajao pored nadgrobnog spomenika sa njegovim imenom na groblju Newmonthill Cemetery u Forfaru.

Mediji su pokušali da dođu do gospođe Hatel, ali je jedan od članova te porodice rekao da se ta stvar "rešava privatno".

Video: Ljube kip umesto sina: Predrag i Jelica četiri i po godine tragaju za ubicom svog jedinca Marka

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA