Bizaran trend na Dan zaljubljenih: Nazovite bubašvabu po bivšoj ljubavi

Dan ljubavi je postao zanimljiv i samcima

  • 1
Bubašvaba Foto: Pixabay.com

Dan zaljubljenih vam može biti najgori dan u godini pogotovo ako ste skoro raskinuli vezu. Ako ste planirali da se osvetite svojoj bivšoj ljubavi, Hemsli centar za konzervaciju vam nudi priliku da svoju ljutnju na bivšu voljenu osobu zauvek povežete sa insektom od kojeg vam se ježi koža - bubašvabom.

Za samo 1,5 funtu možete jednu bubašvabu nazvati po bivšoj ljubavi ili po bivšoj vašeg bliskog prijatelja, kako bi ga oraspoložili za ovogodišnji dan ljubavi - prenosi Mirror.

Pošto su u centru odlučili da se bubašvaba ne može usvojiti (niko ne želi da jednog insekta zameni drugim), oni će dozvoliti ljudima slomljenog srca da ostave svoju neuspelu vezu iza sebe uz pomoć programa „Imenuj svoju bubašvabu“.

Ova akcija je postala viralna prošle godine, kada su ljudi masovno imenovali bubašvabe i tako donirali novac za hranu, za gladne merkate i majmune.

Kada se odlučite za ime i potvrdite svoj izbor, dobićete serftifikat koji će zauvek ovekovečiti vašeg bivšeg partnera kao insekta. Sav prikupljen novac će i ove godine biti uložen u nove projekte u zoološkom vrtu. Pored imenovanja bubašvabe, prilikom potvrde možete dati „zeleno svetlo“ da se ime vaše bivše stavi na „tablu bubašvaba“ koju mogu da vide svi posetioci centra.

Svađa, raskid Bubašvabi možete dati ime bivše ljubavi Foto: Shutterstock

Nakon što je akcija postala potpuni hit prošle godine, centar je na svojoj veb stranici napisao:  „Za sve one koji ne žele direktnu osvetu, postoji bolji način da se osećate dobro i da naplatite bivšima bol na Dan zaljubljenih“.

Mnogi korisnici socijalnih medija su na svojim nalozima podržali ovu ideju što je poslalo pregršt Internet korisnika na sajt Hemsli centra. Jedan korisnik je na mreži napisao:

- Upravo sam nazvao bubašvabu po bivšoj devojci kako bi nahranio merkate na Dan zaljubljenih. Iskreno mogu da kažem da nikad u svom životu nisam bolje potrošio novac.

Ove godine pored redovnog imenovanja bubašvaba, svi korisnici iz Ujedinjenog Kraljevstva mogu sebi kupiti poklon kutiju u kojoj će pored sertifikata pronaći prirodni sapun, šampon i prirodni sunđer za kupanje, kako bi sprali ostatke bivših ljubavi sa sebe.

Iz Hemsli centra poručuju korisnicima da se ne trude da nude dodatan novac, jer niko iz centra neće snimati niti gaziti imenovane bubašvabe. One će ostati u životu.

Kliknite na ovaj link kako bi imenovali svoju bubašvabu.

(K. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Raska

    28. januar 2020 | 17:10

    Prestanite sa pricama I reklamiranjem katolickih praznika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA