Užasavajući snimak: Tatjanu bivši ljubavnik zapalio na radnom mestu jer je rekla da voli muža

Na snimcima sa sigurnosnih kamera vidi se Tatjana Osokina (39) kako ju je 41-godišnji Aleksandar Mazerov odvukao u prostoriju trgovine u Solikamsku, a zatim je polio benzinom i zapalio je

  • 1
Zapalio ljubavnicu Printscreen

Radnica u jednoj radnji u Rusiji pretrpela je užasne opekotine, pošto joj je bivši dečko napao na radnom mestu, polio benzinom, a onda zapalio, jer ga je ostavila.

Na snimcima sa sigurnosnih kamera vidi se Tatjana Osokina (39) kako ju je 41-godišnji Aleksandar Mazerov odvukao u prostoriju trgovine u Solikamsku, a zatim je polio benzinom i zapalio je. Osokina je zatim istrčala u hodnik potpuno prekrivena plamenom, a kolege su morale da iskoriste vatrogasni aparat kako ne bi izgorela živa.

Prilikom napada radnica je zadobila 35 odsto opekotina u gornjem delu tela i nalazi se u teškom stanju.

Upozoravamo da je snimak uznemirujućeg sadržaja.

Prema navodima lokalnih medija, Mazerov je radio kao obezbeđenje u istoj radnji kao Osokina, a navodno je motiv napada to što je prekinula njihovu romansu, rekavši da voli muža. Policija je posle napada ubrzo uhapsila osumničenog.

Mazerov je pod istragom zbog "pokušaja ubistva sa posebnom okrutnošću", te ako bude osuđen preti mu 15 godina robije.

"Žena mi je rekla da ju je neko zapalio"

Osokin muž Aleksej rekao je da ga je žena kontaktirala.

- Zvala me je sama i rekla da ju je čovek zapalio. U trenutku razgovora sam bio na poslovnom putu, a policija me još nije kontaktirala. Ne znam ko je napadač - rekao je Aleksej.

Ruski mediji pišu da je čekao suprugu u bolnici, ali mu nije bilo dozvoljeno da je poseti. Regionalni ministar zdravlja Oksana Melekova istakla je da je ovo "užasan zločin" i dodala da lekari čine sve da spasu Tatjanin život.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Firestarter

    29. januar 2020 | 20:06

    Moderno neko vreme doslo da se udate zene vracaju muzevima posle prevare uz obrazlozenje da ga vole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA