≫ 

Verovali ili ne: Lisica ušetala u skupštinu, obezbeđenje je uhvatilo i samo pustilo da šeta gradom

Nakon što su uhvatili lisicu u kutiju, istu su izneli ispred zgrade Parlamenta i pustili lisicu da odšeta

  • 0

Nesvakidašnja scena odigrala se sinoć u britanskom parlamentu, kada je lisica ušetala u zgradu parlamenta i krenula da krstari prostorijama.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i snimci životinje koja tabana mermernim hodnicima, verovatno i sama zbunjena kako se tu našla.

Navodno je uspela da se provoza i liftom, a kada su je pripadnici obezbeđenja na kraju uhvatili, napravili su neverovatan potez.

Naime, umesto da pozovu veterinarsku službu ili da sami lisicu odnesu u šumu, oni su samo izneli kutiju u koju su je ulovili ispred zgrade parlamenta i pustili je da nastavi slobodno da se šetka gradom.

Poslanici su se šalili na Tviteru i rekli da su u parlamentu viđali svašta poslednjih godina, ali nešto ovako čudno još nisu.

Lisica im je ubrzo pokazala šta misli o njihovoj politici i stavovima. Poslanik laburista se požalio da je našao fekalije ispred svoje kancelarije na drugom spratu.

Potera za životinjom je trajala poprilično dugo. Navodno su policajci prvo pokušali da je isteraju rečima: "Iš, iš", a "išanjem" su samo uspeli da je oteraju na treći sprat.

- Da, da, i dalje pokušavaju da je uhvate. Ali, sad je jure po četvrtom spratu - tvitovali su poslanici.

Zaposlenima u zgradi je ovo došla kao razbibriga i neverovatna razonoda.

- Konačno da se ne priča samo o koronvirusu, budžetu, Bregzitu - pisali su zaposleni.

Bilo je i poslanika koji su predložili da lisicu zadrže kao ljubimca, ne bi li se konačno rešili miševa i pacova u zgradi.

Video: Bile su najlukavije životinje na svetu, a danas su pitomije od svakog psa

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA