Rekli joj da ima ogromni tumor na jetri i da će umreti za par godina: A izvadili su iz nje ovo čudo

Počela je da oseća jak bol u predelu jetre, a istovremeno je izgubila i 11 kilograma, postala anemična i imala probleme sa probavom i snom

  • 0
Parazit Foto: Facebook/abs.snake

Žena iz Kanade rekla je da se "spremala da umre" nakon što su doktori u njenoj jetri pronašli kvrgu veličine grejpfruta. Međutim, ubrzo je saznala da nije u pitanju kancerogena izraslina, već nešto sasvim drugo.

Kasidi Armstrong (36) dijagnostikovan je redak tip raka jetre, nakon što se godinama žalila na bol na desnoj strani stomaka.

Počela je da oseća jak bol u predelu jetre, a istovremeno je izgubila i 11 kilograma, postala anemična i imala probleme sa probavom i snom.

Prognoze nisu bile dobre: doktori su joj rekli da će živeti još nekoliko godina.

- Počela sam da se pripremam za najgore, spremala sam se da umrem - rekla je ona.

Ali kada su doktori uklonili kvrgu, došli su do šokantnog otkrića - kvrga je zapravo bila redak parazit, koji je verovatno godinama rastao unutar Kasidi.

Dijagnostikovana joj je bolest koju uzrokuje parazit - ehinokokus. Kako su rekli doktori, ljudi mogu da dobiju parazit jedući inficirano meso ili kada ne operu ruke nakon maženja pasa, na čijoj se dlaci može naći ovaj parazit.

Kasidi je ispričala kako su joj doktori rekli da je ovo puno bolje nego da je imala rak jetre i da će živeti još puno, puno godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA