Dobro da je glavu poneo: Policajac na dužnosti svratio u javnu kuću i zaboravio pištolj na šanku

Nije poznato da li je policajac suspendovan ili je ostao bez posla

  • 0

Austrijska policija našla se u centru skandala nakon što je otkriveno da je jedan od njenih pripadnika, svratio u javnu kuću dok je bio na dužnosti, i pri tom zaboravio službeni pištolj na šanku.

Neimenovani policajac iz Štajerske navodno je hteo da pokaže novopečenom kolegi "kako se gospodari terenom". Odmah ga je odveo u javnu kuću u njegovom reonu, a tamo je zatekao "kraljicu noći" čijim čarima ne može da odoli. Kako navodi Kronen cajtung, policijski par se prvo počastio guščijom džigericom i sa nekoliko pića koji bi trebalo da im pomognu da "ostanu jaki", a onda su krenuli u akciju.

Međutim, kako miljenica starijeg kolege nije obožavalac vatrenog oružja, navodno je policajca navela da skine opasač i da ga ostavi na šanku u baru, pre nego što ga je odvela u separe.

Pola sata kasnije policajac je bio lakši za pištolj i za 170 evra, a potom je mlađeg kolegu odveo u obližnji bar gde su popili još šest piva do kraja smene. Ubrzo je otkriveno da je pištolj ostavio tamo gde ne treba, pa su ga kolege u civilu privele na razgovor.

Disciplinska komisija ga je kaznila sa 15.000 evra, a ostaje da se odluči da li će biti suspndovan ili će zauvek izgubiti posao, budući da je u pitanju policajac koji je, kako se navodi, i ranije pravio probleme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA