U znak zahvalnosti sahraniće ga u posebnom sanduku: Vozio je školski autobus 55 godina bez nezgoda

Sanduk u kom će Dejvis da bude sahranjen obojen je u žuto, na sebi ima broj tri, po prvom autobusu koji je vozio, i skroz liči na poznati školski autobus kakav se viđa u SAD

  • 0

Glen Dejvis bio je najpoznatiji vozač u malom gradu Grand Medou u Minesoti. Čak 55 godina je u tom mestu od svega 1.170 stanovnika, vozio školski autobus. Nikada nije doživeo nijednu nezgodu.

Kao vozač školskog autobusa radio je od 1949. do 2005. godine. Nažalost, nedavno je preminuo, a kako piše CNN, kovčeg u kom će biti sahranjen je i te kako poseban.

Naime, sanduk u kom će Dejvis da bude sahranjen obojen je u žuto, na sebi ima broj tri, po prvom autobusu koji je vozio, i skroz liči na poznati školski autobus kakav se viđa u SAD.

Sanduk žuti Foto: Facebook/Nashville Casket Sales

Dejvis je čak za života imao priliku da vidi sanduk. To je bio poklon Džima Hindta, vlasnika lokalne radnje pogrebne opreme. Vozaču se veoma dopao.

Kako je rekao Hindt, Dejvis je tešio njegovu porodicu kada je njegovoh 18-mesečnoj ćerki dijagnostifikovan rak. Devojčica je izlečena i zdrava, a u znak zahvalnosti njen otac je Dejvisu poklonio ovaj sanduk.

Iako je Dejvisova ćerka Lisa Hodž prvo mislila da je tako nešto morbidno, njen otac je bio veoma srećan, pa je čak i ispozirao za fotografiju.

Sahrana Dejvisa biće održana u petak.

Video: Jezivo prevrtanje školskog autobusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA