Trampov učitelj Biblije tvrdi da je korona virus „božji gnev“, a ovo navodi kao razloge

Drolinger je u više navrata isticao svoj oštar stav u vezi sa određenim grupama ljudi, a sada ih krivi i za epidemiju u Americi

  • 4
Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Prvi put posle 100 godina kabinet SAD od početka Trampove vladavine ima grupu za biblijske studije, ali mnogi nisu zadovoljni čovekom koji rukovodi njom. Svake nedelje Ralf Drolinger obučava najmoćnije političare u Americi, a pre nekoliko dana izazvao je bes objavivši tekst na svom blogu „Capitol Ministries“ u kom iznosi svoju „biblijsku evaluaciju“ pandemije korona virusa, piše Indy100.

On je u njemu, između ostalog, napisao da se Amerika suočava sa posledicama Božjeg gneva, a onda je izdvojio pet ključnih „identifikatora“ koji ukazuju na to. Na trećem mestu se nalazi „tendencija prema homoseksualnosti“, što nije iznenadilo one koji su upućeni u njegove stavove.

- Indikator ovog gneva zbog kojeg nas je napustio je sklonost ka lezbijstvu i homoseksualnosti - piše na njegovom blogu.

Drugi uzroci koji su, prema njegovom mišljenju, doveli do epidemije korona virusa u Americi jesu oni koji su poklonici „religije ’environmentalizma’“ (pri čemu najverovatnije misli na ljude kao što su Greta Tunberg i druge koji pokušavaju da spasu planetu). Osim toga, okrivljuje i ljude koji nisu sledbenici nijedne religije.

„The Intercept“ piše da su Drolingerove studije pokušale da opravdaju neke od Trampovih najgorih odluka, uključujući razdvajanje dece izbeglica od njihovih roditelja, korišćenjem „pasusa iz Biblije“.

Dva vodeća člana operativne grupe SAD za borbu protiv koronavirusa, Ben Karson i Aleks Azar, svake nedelje pohađaju Drolingerove biblijske studije.

Najnovije informacije o korona virusu pratite iz časa u čas u specijalnom blogu Telegraf.rs

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    27. mart 2020 | 13:44

    Odavno je sve to napisano gospodo,treba znati ,treba razumeti,.izgubljen je odavno sklad sa prirodom,sklad sa Bogom,ako shvatimo to na vreme postoji iskupljenje grehova i pocetak buducnosti i boljeg sveta

  • nikolas

    27. mart 2020 | 14:37

    GOSPODE BOZE SPASI NAS OD NAJEZDE SATANISTA I VLADAVINE SATANE -ONIH KOJIMMA JE IKONA DOLAR I EURO !!! MLIMO SE GOSPODU BOGU ZA SPAS DUSE NASE!!

  • Boža zemunac

    27. mart 2020 | 16:01

    GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽJI POMILUJ NAS GREŠNE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA