“Ako umirem, i vi ćete sa mnom”: Pretila ljudima da će ih zaraziti korona virusom, traži je policija

Ovde sam u Volmartu i sve ću da vas zarazim - kaže ova 18-godišnjakinja na video snimku

  • 3

Policija u Teksasu traga za 18-godišnjom Lorejn Maradijagom jer je pretila ljudima na Fejsbuku da će da ih zarazi korona virusom.

- Nemamo potvrdu da je ona stvarno pretnja po javno zdravlje, ali ozbiljno shvatamo njene aktivnosti na društvenim mrežama - saopštili su iz lokalne policije.

Na video snimku koji kruži vidi se Lorejn kako navodno čeka rezultat testiranja na korona virus. U seriji klipova koji su usledili, Lorejn se snimala kako kupuje u Volmartu, prenosi “News.com.au”.

- Ovde sam u Volmartu i sve ću da vas zarazim, jer ako ću ja da umrem, i vi ćete sa mnom. Ako želite korona virus i umrete, zovite me. Naći ću se sa vama i skratiću vam život - rekla je ona dok se nekoliko puta zakašljala.

Portparol lokalne policije saopštio je da su organi tražili Lorejn kod kuće, ali da ona tada nije bila tamo. Organi reda su, međutim, istakli da je njena porodica sarađivala i izrazili su nadu da će se ona sama javiti policiji.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: Užasni snimci iz urgentnog centra: Zujanje respiratora i ljudi koji se bore za život

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA