Dečaci pustili crnu udovicu da ih izujeda da bi dobili moći spajdermena, pa završili u bolnici

Izazivali stvorenje štapom, razgnevnjena "crna udovica" se branila

  • 5
Pauk Crna udovica

Foto: Wikipedia/Ken-ichi Ueda

Trojica dečaka u Boliviji naučila su lekciju na teži način. Želeli su da postanu kao spajdermen i to tako što su dopustili crnoj udovici da ih ujede. Osmogodišnjak, desetogodišnjak i 12-godišnjak srećom su izbegli fatalan ishod, a iz bolnice su pušteni nedelju dana kasnije, ipak bez supermoći.

Prema izveštaju Ministarstva zdravlja, trojica dečaka čuvali su koze, kada je osmonoga inspiracija privukla pažnju. Videći kako se penje po zidovima, kako plete mrežu, sinula im je ideja da se nametnu pauku kako bi ih ujedom načinio superherojima.

Nesvesni moćnog otova stvorenja, uznemirili su ga najpre pomoću štapa. Gnevna crna udovica je "zagrizla" i zagrizla, a njih troja cu završila sa suzama u naručju majke.

Ona ih je odvela u dom zdravlja jer se činilo da lekovi ne pomažu, a iz tog razloga su kasnije premešteni u bolnicu. Stigavši do La Paza, u kojem se bolnica nalazi, već su imali temperaturu, groznicu, bol u mišićima. Posle nedelju dana lečenja, poslati su na kućno lečenje, kako bi se oporavili od svoje marvelovske avanture, piše iflscience.com.

Zvaničnici su slučaj predstavili i kao lekciju roditeljima da budu oprezniji sa decom, jer je njima sve stvarno, i filmovi i  snovi.

Sa veoma opasnim otrovom, 15 puta jačim od zvečarkinog, crna udovica ujeda samo kad je napadnuta. Boravak u njihovom prisustvu je bezbedan ako su ostavljeni na miru, što u primeru izazivanja štapom nije slučaj. Neki od ujeda mogu biti i smrtonosni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Goran F

    30. maj 2020 | 16:24

    Ma ludilo !!! Šta reći....🐜

  • Predator

    30. maj 2020 | 16:18

    😂😂😂😂😂 koje kidanje od smeha dobro te nisu hteli da budu supermen pa da skoče sa zgrade

  • Stevo Vjepar 🐗

    30. maj 2020 | 16:20

    Postoje ljudi koji će poverovati u ovu priču.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA