Bizarna mozgalica koja zaluđuje internet: Mrtva devojka leži na podu, svi se pitaju da li se ubila?

Korisnici društvenih mreža pokušavaju da odgonentnu da li slika zločina predstavlja ubistvo ili samoubistvo

  • 23
Fejsbuk mozgalica

Foto: Facebook

Internet je poslednjih meseci bio nepresušan izvor raznih mozgalica, kojima su se zanimali korisnici društvenih mreža tokom karantina zbog korona virusa. Prvo smo sabirali cvetiće i pčelice, rešavali rebuse i tražili skrivene elemente na slici, ali je ova ilustracija sada izazvala pravu buru.

Naime, na ilustraciji se vidi beživotno telo devojke na podu koja u levoj ruci ima opušak, a u desnoj pišolj. Krvava glava skrivena je iza kredenca, a na zidu se vidi mrlja od krvi. Kraj nje su razbacane stvari, a ono šta treba da urade korisnici mreža jeste da otkriju da li je u pitanju ubistvo i samoubistvo.

U moru komentara koji se ređaju ispod fotografije mnogi su dali svoje viđenje ovog gnusnog zločina, objašnjavajući zašto su ubeđeni da je neko ubio devojku.

- Sigurno je ubistvo. Očigledno je da je devojka bila levoruka, a pištolj je u desnoj ruci - samo je jedan od komentara.

Bilo je onih koji su poput pravog Šerloka Holmsa zagledali svaki detalj na slici pa su procenjivali i gde su fleke od krvi, a kako je žrtvi okrenuta glava, do toga kako papuča nelogično stoji za nekog ko je rešen da sebi oduzme život.

Šta vi mislite šta se krije iza ove slike? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • montenegringo

    5. jun 2020 | 02:44

    moja zena kaze ako je bila u karantinu sa muzem i djecom onda je sigurno samoubistvo

  • Aca

    4. jun 2020 | 23:24

    Realno ko bi se ubio na pola pljuge... namestaljka

  • Izem ti mozgalicu

    5. jun 2020 | 06:28

    To što je neko levak ili dešnjak ne znači da ima i koristi samo jednu ruku. Da se ubila sama teško bi cigareta ostala u rukama, a pitanje je i pištolja ali je pitanje da li je autor crteža mislio na taj detalj. Znači ovde se radi o prepostavljanju šta je autor želeo (a možda nije uspeo) a ne šta je bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA