≫ 

Nazivaju ga "kućnim dečakom": Majka ovog mališana sebe stavlja na 1. mesto, a ovo je njegova uloga

Desetogodišnjaka na društvenim mrežama prozvali "slugom" i "kućnim dečakom"

  • 0
Dečak, zlostavljanje, maltretiranje Foto: Shutterstock

Srbija se od srca smejala klipovima male Nikolije, koja je samu sebe prozvala "kućnom devojčicom", tobože ljuta što njena mama "stalno nešto traži od nje". I dok nam je Nikolijin biser mamio osmeh, priča dečaka iz Velike Britanije, kojeg su mnogi prozvali "kućnim dečakom" i "slugom" verovatno će nam izazvati bes.

Džek ima samo 10 godina, a već uveliko je prinuđen da služi svoju majku koja otvoreno kaže da sebe uvek postavlja na prvo mesto jer "ako ona nije srećna, neće ni dete biti srećno".

Samohrana majka Hana našla se na udaru svetske javnosti nakon što je učestvovala u jednom šou u kom je javno priznala da je sebi važnija od sina i da ona uvek mora da bude na prvom mestu. Hana je u emisiji "Najbolji roditelji Britanije" rekla da je njen sin Džek najbolji prijatelj i do tančina je objasnila kakav odnos ima sa sinom.

- Ja sam na prvom mestu a on se uklapa u moj život i uklapa se savršeno. Kad sam ja srećna i on je srećan. Kad sam uspešna u poslu, on dobija lepše poklone. Ako ja sebe ne stavim na prvo mesto, kako onda mogu da bude najbolji roditelj? - upitala je Hana.

U istoj emisije kamere su snimile kako Džek mami pravi kafu dok ona leži ušuškana u krevetu. Dečak je i rekao da "kvalitetno provedeno vreme sa majkom" uključuje odlazak na neko mesto koje može biti dobro da se ona fotografiše za Instagram.

- Ako treba da joj se skuva kafa ili nešto, ja to uradim. Sve što joj treba, a da ja to mogu da uradim, uradiću - kaže ovaj nevini dečak.

Hana je rekla i da sina dva puta nedeljno vodi u pab, ne bi li ga naučila da bude društven i odgovoran.

Ovakav pristup odgajanju deteta zgrozio je Britaniju, ali i ljude širom sveta koji su Hani nakon emitovanja emisije uputili najstrašnije uvrede.

- Rodila je sebi dete da bi imala slugu koji će da joj kuva kafu, pravi sendviče i ide joj u kupovinu - besneli su pojedinci.

- Da, upravu si, rodila je dečaka "za po kući", pravi "kućni dečak" - nadovezivali su se u komentarima.

- Jadan mali pravi sluga. Hana je pravi lenji roditelj - nizale su se uvrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA