≫ 

Živa barbika živi u našem komšiluku: Barbara ojadila bivšeg muža za operacije, sad traži ljubav

Barbara Luna nije privukla pažnju svojih sunarodnika u Mađarskoj, već i svetske javnosti

  • 8
Barbara Luna Sipos Foto: Profimedia/Media Drum World

Barbara Sipos Luna (22) iz Budimpešte privlači pažnju gde god da se okrene i to zbog toga što izgleda kao prava pravcata Barbika. Napumpana plavuša iz Mađarske u svoj izgled je uložila više od 85.000 evra, a sve operacije finansirao je njen bivši suprug.

Barbara sada pokušava da zaradi kao veb-model jer ne može da pronađe normalan posao. Kako kaže, gde god počne da radi, muškarci je neprekidno saleću. Tvrdi da je radila i kao recepcionar u jednom objektu, ali da je morala da da otkaz jer su muškarci prosto ludeli za njom, iako se nikad nije provokativno oblačila.

Mlada Mađarica neobičnog izgled kaže da je barbike obožavala od malena i da se neprestano igrala sa ovim lutkama, te da je oduvek sanjala da će kad poraste izgledati kao jedna od njih. Već sa 17 godina se podvrgla prvoj operaciji, a potom je pod nož otišla još devet puta.

Barbara Luna Sipos Foto: Profimedia/Media Drum World

Za sebe kaže da nikad nije bila ružna, ali da jednostavno nije bila zadovoljna svojim izgledom.

Svog, sad već bivšeg supruga, upoznala je dok je radila na recepciji, a njemu se toliko dopao izgled Barbike da je nastavio da finansira njene operacije. Nekoliko puta je uvećavala grudi, menjala je oblik vilice, čela, pumpala je usne, a bilo je intervencija i na "intimnim delovima tela".

Razvela se u novembru prošle godine i od tada pokušava da pronađe gospodina pravog, a trenutno nema dečka.

Nada se da je njen izgled neće omesti u tome da pronađe iskrenu ljubav i da će pronaći muškarca koji će shvatiti da je ona, uprkos svom izgledu, jedna sasvim normalna i obična devojka.

Video: Napustila faks da bi bila Barbika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zola

    6. jul 2020 | 16:11

    Veći je magarac taj što je dao tolike pare za operacije.

  • Dule

    6. jul 2020 | 17:12

    Ne daj boze nikom.

  • Zanna

    6. jul 2020 | 18:28

    Muž sad neka je rasturi kao ja svoju kad sam bila mala, čak sam je i ošišala i čekala da kosa poraste. Barbike i jesu za zabavu i igru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA