≫ 

Imao je korona virus, a otišao na žurku: Poručio ljudima da odj***

Pošto su njegovi postovi naišli na negodovanje korisnika društvenih mreža, Henon se izvinio

  • 1
Kori Henon Foto: Printscreen/Twitter/@@concerned202010

Kori Henon prisustovao je žurci tokom vikenda u mestu Fire Island Pines a video koji je postavio dok je bio tamo izazvao je gomilu negativnih reakcija zbog priznanja da je imao korona virus.

Naime, 27-godinjak je na video snimku istakao da ga je preležao i rekao:

- Znate šta. Imao sam COVID-19 i svi znaju da sam ga imao. I znate šta sam uradio? Sedeo sam u j****** sobi u karantinu osam dana i patio. Sada sam izašao da proslavim, tako da se j***** svi. Nadam se da ćete svi da dobijete COVID-19, trolovi gadni.

Međutim, ovom snimku prethodilo je nekoliko objava na društvenim mrežama, gde je implicirao da, iako ga je "preležao", i dalje ima simptome dok je na žurci.

- Želim Kiki, ali moje telo kaže: “Ne još”. Mislio sam da je COVID nestao - objavio je Kori na društvenim mrežama.

Pošto su njegovi postovi naišli na negodovanje korisnika društvenih mreža, Henon se izvinio i rekao da su ga ljudi pogrešno razumeli, te da je objava bila namenjena kao šala za njegovog prijatelja.

U sedmominutnom video snimku koji je postavio 5. jula na Fejsbuku Kori je objasnio šta je zapravo želeo da kaže,

- Izvinjavam se zbog konfuzije koja je nastala na mom profilu. Izvinjavam se zbog snimka na kome se vidi kako ljudima želim da se zaraze korona virusom. Ovo nije trebalo da završi na Story-u, to je bio snimak koji sam poslao zajedničkom prijatelju. Morao zbog lošeg humora da sklonim video snimak u roku od 10 minuta, Nikada ne bih išao napolje i sa namerom želeo da inficiram ljude - objasnio je Kori.

- Izvinjavam se što sam možda izašao ranije. Opet, ne mogu da se iskupim za loš izbor koji sam napravio. Ljudsko sam biće, napravio sam grešku i iskreno mi je žao zbog toga. Nisam ubica, nisam loša osoba - dodao je on.

Video: Kisić Tepavčević o žurkama na Sajmu

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    7. jul 2020 | 23:12

    imao je korona virus i otisao na zurku iako je imao simptome ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA