"Nemoguće je jer sam devica": Tvrdi da je zatrudnela bez polnog odnosa, ali lekari imaju objašnjenje

Osećala je bolove u stomaku, a onda je saznala da je pet nedelja u drugom stanju

  • 8

Samanta Lin Isabel je na svom TikTok profilu objavila video u kom je ispričala svoju neobičnu priču o trudnoći.

Naime, kada je Samanta saznala da će postati majka, imala je samo 19 godina. Zanimljivo je da to što tvrdi kako je tada još bila devica i da je bila šokirana da je uopšte ostala trudna.

- Osećala sam bolove u stomaku i setila se da mi menstruacija kasni nedelju dana. Trudnoća mi je pala na pamet, ali mislila sam da je to nemoguće jer ja i dečko nikad nismo imali penetrativni seks - započela je svoju ispovest.

@sammiisabelx3And that is how i have a 5 year old son. ##makeitstop ##pregnant ##fyp ##pregnancy ##story ##storytime ##mystory ##funny ##fml♬ I am at ur moms house - elizabeth_chetwynd

Objasnila je da se zadovoljavala na druge načine, ali da penis nikada nije ušao u njenu vaginu. Ipak je odlučila da uradi test na trudnoću i šokirala se kada je on bio pozitivan.

Odmah nakon toga je otišla kod ginekologa, koji je potvrdio da je trudna pet sedmica.

Samanta je objasnila kako je do trudnoće verovatno došlo jer su se ona i dečko dirali, ali ginekolog Dženifer Linkoln kaže da je sperma nekako morala da uđe u vaginu.

@sammiisabelx3##greenscreen ##part2 ##parttwo ##abortions ##abort ##makeitstopchallenge ##makeitstop ##fyp ##storytime ##mylife♬ I am at ur moms house - elizabeth_chetwynd

- Nije bitno šta se stavi unutra – penis, prst ili pileći batak. Ako na bilo čemu što ulazi u vaginu postoji sperma, može doći do oplođenja jajašca - pojasnila je Linkoln. Dodala je kako su slučajevi takvog načina oplođivanja retki, ali da su mogući.

Samanta je priznala da je razmišljala o abortusu, ali je ipak odlučila zadržati dete. Rodila je dečaka Bentlija, koji je nedavno dobio i brata Tea. On je, za razliku od prvog, začet "tradicionalnim putem".

Video: Mačkicu odveli na ultrazvuk, a kad je ugledala svoje bebe istopila se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA