Proslavila se po dizajniranoj vagini od 14.400 evra, a sad ide korak dalje i sve je gore

Star Mari, to jest Star Delguidis britanska je starleta koja je u jednom momentu toliko preterala sa silikonom i zahvatima da nije mogla da sedi na zadnjici, a tokom izolacije je shvatila jednu jako važnu stvar za nju - želi da bude Bratz lutka

  • 12

Star Mari (33) starleta iz Velike Britanije je u poslednjih deset godina imala na stotine operacija i rado je govorila o njima.

Pitanje je koliko novca otišlo zajedno sa njom pod nož, jer to ni ona sama ne zna. Popularnost je stekla kada je otvoreno govorila o komplikovanom zahtevu povećanja zadnjice i redizajna vagine. Kako bilo, konačni rezultat je bio da nije mogla da sedne normalno.

Star se sada vraća sa novom idejom i novim idolom, a u pitanju je Bratz lutka. Kako kaže, izvadila je silikone iz zadnjice, spustila čelo, operisala lice i usne i tek je čekaju operacije. U videu na početku teksta pogledajte kako Star sada izgleda.

Razvojni put starlete od ružnog pačeta do plastičnog labuda, pogledajte u videu ispod.

Video: Njena dizajnirana vagina košta 14.400 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA