Jedina na ovom mestu i najbučnija kuća na svetu: Žena živi okružena autoputem i kaže da je tiho

Vlasnica kuće u Guangžou je kazala za lokalne medije da je odbila da se preseli zato što joj vlada nije ponudila adekvatnu zamenu gde bi živela

  • 1
Kina, kuća

Foto: Printscreen/Youtube/ Print Presstrend

Kuća jedne žene u Kini postala je prava svetska atrakcija. Naime, žena po prezimenu Lijang odbila je da se iseli iz kuće zbog izgradnje autoputa, tako da se njen dom sada nalazi između dve trake.

Vlasnica kuće u Guangžou je kazala za lokalne medije da je odbila da se preseli zato što joj vlada nije ponudila adekvatnu zamenu gde bi živela, odnosno kuću na idelanoj lokaciji.

Iako deluje da žena sada živi maltene u betonskom zatvoru od 40 kvadrata kolika je površina kuće na sprat u kojoj živi, kaže da je srećna i da joj ne predstavlja problem to što joj ko zna koliko automobila i teretnih vozila prođe pored doma.

- Ljudi misle da je ovo loša okolina, ali meni je tiho, mirno i oslobađajuće. Prijatno mi je i osećam se komforno - tvrdi ona.

Neki mediji navode da je čak 10 godina odbijala da se preseli, posle čega je izvođačima radova "prekipelo", te su oko njene kuće napravili put.

Video: Seo u kola i krenuo: Nije video dečaka koji sedi na trotoaru, dete imalo veliku sreću da preživi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA