≫ 

Na sigurnosnoj kameri ugledao duh žene u venčanici: Čuvar gradilišta se oduzeo od straha

Čuvari su odmah istrčali i pretražili gradilište, ali nikog nisu uspeli da pronađu

  • 0

Adam Liz (47) iz Birmingema pretrnuo je od straha kada je u noći između utorka i srede na sigurnosnim kamerama ugledao kako žena u beloj haljini šeta gradilištem.

Nešto pre 2 sata ujutru Lizu se oglasio alarm da kamere snimaju pokrete na jednom od gradilišta koje njegova firma obezbeđuje. Kada je pogledao u monitor, zanemeo je od šoka. Ugledao je devojku crne kose koja u beloj haljini lebdi iznad tla. On je odmah pozvao ekipu čuvara koja obezbeđuje gradilište i naredio da krenu u obilazak terena. Tri minuta kasnije celo gradilište je prečešljano, ali od devojke nije bilo ni traga ni glasa.

Liz, koji je otac troje dece, priznaje da od tada ne može da spava.

- Ne znam šta je to bilo, ali sam pretrnuo od straha - rekao je Liz britanskim medijima.

On kaže da njegova kompanija obezbeđuje stotine objekata širom Engleske i da im moderna oprema omogućava uvid i svaki deo objekta. Kamere kada "snime" pokret, odmah fotografišu to što su snimile i potom šalju obaveštenje i fotografiju kako bi upozorili čuvare da se nepoznata osoba šeta u objektu.

Liz kaže da je fotografija koja mu je te noći stigla izgledala veoma čudno, zbog čega je i poslao čuvare u hitnu pretragu terena.

- Odmah su izašli, ali nikog nisu mogli da pronađu. To je zaista veoma čudno - rekao je Liz.

On je rekao da su ga kolege i prijatelji zadirkivali i rekli mu da je verovatno u pitanju nečija bolesna šala. On je rekao da ne zna šta je u pitanju, ali da je fotografija stvarna i da od tada nema mira.

Video: Telegraf poslednji snimio kuću baba Anujke, iz koje je potrovala više od 150 ljudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA