≫ 

Nikola je sa 23 godine imala 317 kilograma: Sada je dosta smršala i udala se, evo kako izgleda

Nakon operacije želudca i specijalnog programa ishrane, uspela je da skine oko 70 kilograma

  • 3
Nikola Luis Foto: Facebook/Nicole Lewis

Nikola Luis iz Ohaja odmalena je tražila utehu u hrani. Zbog teškog detinjstva i čestih selidbi, nikad nije mogla da stekne drugare, pa je stalno jela kako bi se utešila. Kada je napunila 23 godine, već je imala neverovatnih 317 kilograma.

- Sećam se da mi je i kao detetu jedino hrana donosila utehu. Odrasla sam sa dvoje roditelja zavisnih od droge i stalno smo se selili. Mama i ja se nikad nismo slagale, stalno je bila ljuta i onda bih pobegla kod tate u garažu, gde bi mi on krišom davao grickalice i slatkiše - rekla je svojevremeno Nikola.

Situacija je u jednom trenutku toliko izmakla kontroli da Nikola više nije mogla normalno da funkcioniše. Toliko je bila gojazna da nije mogla da stane u kadu, pa su morali da je kupaju u dvorištu.

Tada je potražila pomoć stručnjaka. Nakon operacije želuca i promene načina života, uspela je da smrša 73 kilograma. Međutim, čim je napustila program, kilogrami su polako počeli da se vraćaju.

Onda je 2018. godine napravila značajan napredak i rešila da. po prvi put nakon četiri godine, pokuša da nađe posao.

U međuvremenu, udala se i dobila dvoje dece.

- Držite mi fige, u utorak idem na razgovor za posao. Vreme je da se vratim svom životu, da radim, završim školu i istovremeno budem dobra mama - napisala je te godine Nikola na svom Facebook profilu.

Na Facebooku se redovno oglašava ali izaziva i brojne kontroverze jer odbija da pokaže slike celog tela, pa fanovi veruju da se vratila na staru kilažu.

Nikola je inače u celom svetu ostala upamćena upravo po scenama tuširanja na tremu, jer ne može da stane u kupatilo. Nedavno je progovorila o tome kako je do te scene došlo.

- Producenti uvek u svakoj emisiji pokažu između ostalog i scenu kupanja kandidata. Međutim, kada su došli kod mene, rekla sam im da ja fizički ne mogu da stanem u kupatilo i da se kupam na tremu. Rekli su mi da svakako to moraju da snime jer je takav koncept emisije, prikazuju svaki deo svakodnevice kandidata. To mi je bilo jako ponižavajuće, ali sam ipak pristala na to. Imala sam dve opcije - da odbijem i ostanem bez pomoći ili da stisnem zube i pokušam da uz njihovu pomoć preokrenem svoj život - rekla je ona.

Video: Plus-sajz manekenka odlučila da smrša i krenula u teretanu: Snimak koji je pogledan 15 miliona puta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA