≫ 

Saznalo se ko je Srpkinja koja je skroz gola kupila lubenice kod Pančeva: Radila i šokantnije stvari

Radila je i daleko šokantnije stvari od kupovine lubenica bez odeće

  • 25
Lubenica, prodaja, gola Printscreen/Twitter/Babura velika

Nakon Katarine Mandarine čini se da je srpski internet izrodio još jedan čudan plod u vidu misteriozne devojke koja je prošetala magistralom, kupila lubenice i uz njih dobila tonu slatke internet slave.

Ispostavilo se da je dotična odranije poznata Pančevu i da je izašla gola iz automobila jer njoj skidanje nije sramota već profesija.

Njen pseudonim je Lili Milf i, sudeći po pričama meštana, često se može videti kako sličnim nagim poduhvatima podiže svoju popularnost na internetu, od koje i živi.

Lili, naime, ima karijeru na sajtovima za odrasle, gde radi daleko frapantnije stvari od kupovine lubenica. Ispostavilo se da snimak nije izolovan slučaj već da ona često koristi obnaženost u javnosti kako bi izazvala reakcije, prenosi Blic. Ovog puta joj je to definitivno i uspelo.

Video: Otvara se restoran za one koji vole da jedu isključivo goli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mića

    24. septembar 2020 | 15:19

    Ko god da je pametna nije!

  • Aca

    24. septembar 2020 | 16:10

    A sta to ona ima da pokaze,dve sise i mukicu,pa da li ima neko da nine video to,da je to bilo pre 30-35 godina pa da bude interesantno ,a sada , pa golotinje koliko hoces,skoro gole devojkw svaki dan setaju gradom ,bez gaca bez brusa,tako da to vise nije interesantno ,cak se ni prodavac bostana nije iznenadio .

  • sara

    24. septembar 2020 | 15:10

    Prodavac prodo najsladzu lubenicu ikada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA