≫ 

Mužu odsekla "ponos" besna što je ljubavnici napravio dete: Iskasapila ga na spavanju

Muškarac je u teškom stanju prebačen u bolnicu

  • 2
Penis nož

Foto: Profimedia, A. Nalbantjan

Policija u Tarabi u Nigeriji uhapsila je sredovečnu ženu zbog sumnje da je u nedelju svom suprugu odsekla penis. Žena se na ovaj potez odlučila kada je saznala da je njen muž drugoj napravio dete.

Kako prenose lokalni mediji, supruga je zgrabila nož i nešto iza ponoći napala supruga dok je spavao. Muškarac po imenu Babangida, u teškom stanju je prebačen u lokalnu bolnicu.

- Čitavog dana je bio na pijaci i imao je naporan dan. Navodno je došao kući mrtav umoran i legao da spava. Tada je ona zgrabila nož i napala ga, jer je napravio dete drugoj, a ne njoj. Čuli smo ga kako vrišti i uleteli smo u stan - rekao je jedan od komšija koji je želeo da ostane anoniman.

On je rekao da je ranjeni Babangida pružao otpor supruzi i da je čak u jednom trenutku i uspeo da joj otme nož i poseče je.

Prilikom saslušanja osumnjičena je priznala zločin. Upitana zašto je suprugu odsekla polni organ, žena je rekla: "Biblija kaže da treba da odsečemo ono što može da nas nagoni na greh".

Inače, sličan slučaj dogodio se u Nigeriji dogodio se pre četiri meseca kada je Halim Umar (32) isekla svom suprugu polni organ jer je oženio još jednu ženu.

Video: Devojka u ogromnom penisu, nemoguće?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kiki

    28. oktobar 2020 | 14:56

    Odgrizla?

  • Nurko Krpelj

    28. oktobar 2020 | 23:06

    U Nigeriji zivit da mi vilu daju neka hvala, pazi zena opasne. Svatio bi bijes zena osjec mu ruku nogu, al ponos muski😮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA