≫ 

Majka upucana na sahrani brutalno ubijenog sina (18): Pištolj njegovog drugara slučajno opalio

Majka ubijenog tinejdžera ranjena na njegovoj sahrani

  • 0
smrt, sahrana, kovčeg Foto: Tanjug/AP

Majka tinejdžera (18) sa Floride, kojeg je ubio policajac, ranjena je u subotu na groblju, u trenutku dok je sahranjivala sina.

Kašeda Pirs (39) je upucana u trenutku dok su kovčeg njenog sina Sinsera spuštali u raku. Do nesreće je došlo kada je slučajno opalio pištolj koji je sa sobom na sahranu poneo drug ubijenog mladića. Metak je ranio i jednog dečaka.

- Metak je probio butinu dečaka, a potom ranio Pirsovu u nogu - navodi se u saopštenju policije i dodaje da nema životno udruženih.

Nakon pucnjave svi koji su prisustvovali sahrani počeli su panično da beže sa groblja, a radnici su brže bolje položili kovčeg u zemlju.

Majka ubijenog mladića je privatnim kolima prevezena u najbližu bolnicu.

NY post prenosi da su Sinsera i njegov 16-godišnji drug ubijeni 13. novembra, nakon što je policija pokušala da ih zaustavi u saobraćaju.

Zamenik šerifa i još jedan policajac pokušali su da zaustave vozilo, ali je Sinsera dao gas. Umesto da krenu u poteru, zamenik šerifa je izvukao pištolj i ispalio više hitaca u vozilo i tom prilikom je usmrtio dvojicu mladića.

Video: Policija uhapsila Marokanca u Beogradu: Osumnjičen je da je ubio čoveka u Sarajevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA