Policajac van dužnosti pucao na dva pljačkaša kao u filmovima, a jedan detalj posebno bode oči

Neverovatna scena koja se viđa samo u akcionim filmovima

  • 0
Policajac, Urugvaj

Foto: Printscreen/Youtube/ TheModernSurvivalist

Snimak policajca van dužnosti koji je sprečio pljačku dok je jeo sladoled sa sinom postao je viralan na društvenim mrežama.

Kako prenose svetski mediji, do incidenta je došlo u prestonici Urugvaja, Montevideu, a ceo napad u kome su učestovala dva lopova i policajac zabeležile su kamere.

Na snimku se vidi 46-godišnji policajac kako jede sladoled sa sinom ispred poslastičarnice i kako dvojica muškaraca prilaze tom objektu i na trenutak su zastali pred njima.

Jedan od napadača je posegao za nečim u džepu, te se pretpostavlja da je hteo da se obračuna sa policajcem. Pripadnik organa reda je, međutim, brzo odreagovao i potegao za pištoljem i pucao na prvog, a zatim i na drugog napadača posle čega su se oni dali u bekstvo. U toj sekvenci, sin policajca samo je nemo posmatrao kao da se ne dešava ništa neobično.

Ono što je posebno privuklo pažnju korisnika društvenih mreža jeste da je pucao na razbojnike dok je držao sladoled u ruci, prenosi Ladbible.

Kako navode lokalni mediji, policija je saopštila da kada je video dvojicu sumnjivih likova kako dolaze na motoru, pretpostavio je da bi mogli da budu pljačkaši te je pripremio oružje.

Prema poslednjim informacijama, 23-godišnjak je uhapšen i prevezen je u bolnicu sa ranom od metka u grudima. On je operisan i nalazi se u hemijski izazvanoj komi. Osumnjičeni je od ranije poznat policiji i ima dugačak dosije. Pretpostavlja se da je njegov saučesnik pobegao sa lica mesta i organi reda tragaju za njim.

Video: Lopov hteo da opljačka bračni par, ali je naleteo na policajca u civilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA