≫ 

Izbola supruga zbog fotografija u telefonu: U naletu ljubomore nije shvatila da je na njima ona

Žena je uhapšena prošle sedmice zbog porodičnog nasilja, a njen suprug je sa teškim povredama prebačen u bolnicu u Meksiku

  • 4
Hapšenje, žena devojka, lisice na rukama

Foto: Shutterstock

Leonora R. uhapšena je prošle sedmice u Meksiku, nakon što je svog supruga izbola nožem u naletu ljubomore.

Napad se dogodio nakon što je Leonora u telefonu svog supruga pronašla eksplicitne fotografije. U naletu besa nije shvatila da su u pitanju njihove zajedničke fotografije, koje su nastale pre nekoliko godina.

Kada je policija došla po pozivu u kući su zatekli Leonorinog supruga Huana sa brojnim ubodnim ranama po rukama i nogama.

Kako navode mediji, nesrećni suprug nije imao priliku da kaže ni jednu jedinu reč u svoju odbranu jer ga je Leonora, dok mu je gurala telefon u lice, istovremeno ubadala sečivom.

U jednom trenutku uspeo je da se odbrani i da joj izbije nož iz ruku urlajući: "O kakvim fotografijama pričaš?". Tada joj je objasnio da su to fotografije njih dvoje, koje su nastale dok su se još zabavljali. Veruje se da je Leonoru u trenutku zaslepela ljubomora, pa na fotografijama nije uspela da prepozna sebe iz mlađih dana, kada je bila mršavija i našminkana.

Huan je policiji rekao da je supruzi objasnio da je nedavno pronašao te fotografije na svom imejlu i da je odlučio da ih sačuva u mobilnom telefonu. Čim je Leonoru prošao nalet besa, prepoznala je sebe na fotografijama.

Iako se pokajala zbog brutalnog napada, policajci su morali da privedu Leonoru zbog porodičnog nasilja i protiv nje je podneta prijava, dok je Huan prebačen u lokalnu bolnicu i nije životno ugrožen.

Video: Osveta dečku preljubniku: Uhvatila drugaricu za ruku i poslala mu ovu sliku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dozivotni

    26. januar 2021 | 18:46

    Zatvor.

  • DrMr

    26. januar 2021 | 20:29

    Nasilje u porodici. Dozivotna za ovu ubicu.

  • Праведник

    26. januar 2021 | 17:22

    Ма опуштено, сада ће добити нове фотографије из затвора, али њих ће се сећати иако то баш и неће желети...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA