≫ 

Muškarac pukom srećom preživeo napad krokodila koji je pokušao da mu odgrize glavu

- Bio je u strahu da će ga životinja ponovo napasti. On je veoma srećan čovek, moglo je da bude mnogo gore -kazao je bolničar

  • 1
Krokodil Ilustracija, Krokodil Foto: Pixabay/miniformat65

Muškarac u Australiji pretrpeo je povrede glave, lica, ramena i ruku pošto ga je krokodil zgrabio za glavu dok je plivao, prenose svetski mediji.

Kako se navodi, do incidenta je došlo dok je plivao kod jezera Plesid, kada je 44-godišnjeg muškarca ščepao krokodil i svoje čeljusti mu zabio u lobanju.

Radnik Hitne pomoći Pol Svini, koji je stigao na lice mesta, objasnio je javnosti šta se dogodilo.

- Gospodin je bio svestan kada nas je pozvao i srećom povrede nisu bile ozbiljne. Imao je ubodne rane na skalpu, odnosno na desnoj strani glave. Ispričao nam je da je plivao i da je odjednom osetio udar i zahvat na vrhu njegove glave, prepoznao je da je reč o krokodilu. Stavio je ruke u njegove čeljusti kako bi sklonio oslobodio glavu, a one su zahvatile njegov levi kažiprst dok je to radio - ispričao je Svini, a prenosi "News.com.au".

- Izgubio je malo krvi, nije bilo fraktura lobanje. On je bio fizički spreman, a srećan je što na kraju nije bilo toliko ozbiljno kako je moglo da bude - dodao je bolničar.

Svini je kazao da je 44-muškarac polako krenuo da pliva nazad do obale da bi pozvao pomoć, ali se bojao da ga krokodil ne napadne opet.

- Bio je u strahu da će ga životinja ponovo napasti. On je veoma srećan čovek, moglo je da bude mnogo gore - dodao je bolničar.

Video: Ako je ovo basna, onda su one Ekipa mutnija od Dunava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA