Uplakani mladić snimkom uzburkao internet: "Saznao sam da mi je sin ustvari stric"

Očajni mladić je brišući suze, otkrio da je saznao da je njegova devojka imala aferu sa njegovim dedom i da je dečak, za kojeg je mislio da mu je sin ustvari njegov stric

  • 3
foto Pixabay

foto Pixabay

Jedan muškarac napravio je pravu buru na internetu, nakon što je na popularnoj mreži TikTok objavio video u kom plače dok u opisu snimka piše da je saznao da je njegov sin ustvari njegov stric!

Zvuči kao španska serija, ali mladić tvrdi da je saznao da ga je devojka varala sa njegovim dedom dok su bili smešteni kod njega. U seriji bizarnih snimaka na TikToku, mladić je objasnio kako su on i devojka živeli kod njegovog dede kada je saznao da mu je draga neverna tako što je pronašao dokaze u njenom telefonu.

Sebe je potom usnimio kako plače u kolima i hirurškom maskom, koju je nostio kao zaštitu od korona virusa, briše suze. Na snimku se vidi i kako glavom udara u naslon sedišta, a preko snimka stoji natpis: "Deda mi je ***** devojku, sve vreme dok smo živeli kod njega".

@stacks1400Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. ##fyp ##redpill ##ZitHappens♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

 

Potom je u komentarima zainteresovanim korisnicima TikToka otkrio kako je sve to saznao. Mladić navodi da se sve dogodilo slučajno, te da je uzeo telefon svoje devojke dok se ona tuširala da potraži nešto na Jutjubu. Tada je, tvrdi, otkrio da u telefonu čuva poruke i fotografije, koje su je odale da ga vara, i to već duže vreme.

@stacks1400Reply to @sportscrazee♬ original sound - StackS1400

 

Kaže i da i dalje želi da bude deo detetovog života, jer je godinama bio uveren da je njegov, te da ne shvata zašto mu je rođeni deda tako nešto uradio.

Snimak u kojem tvrdi da je saznao da mu je sin ustvari stric za kratko vreme videlo je više od 11 miliona ljudi, koji su snimak šerovali i masovno komentarisali.

- Pogledao sam ovo nekoliko puta i dalje ne mogu da shvatim kako je ovo moguće - napisao je jedan od korisnika.

Drugi je priznao da mu je isto trebalo vremena da shvati kako je moguće da ti sin bude stric, ali da, kad je shvatio način, poželeo da nije razumeo.

- To što su tvoja krv ne znači da su ti porodica. Budi jak, brate - napisao je jedan od korisnika TikToka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marina

    20. jun 2021 | 14:50

    Bora Stanković je davno ovakve stvari napisao. Ne čista krv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA