Hitne službe u Japanu izašle na teren da izvuku utopljenicu: Ispostavilo se da je lutka za odrasle

Tokom godina bilo je nekoliko slučajeva kada su ljubavne i seks lutke zamenjene za ljudska tela. U SAD, u julu 2020. godine, policija je upozorena na mrtvo telo na železničkim prugama, pre nego što su ga policajci proverili i otkrili da je reč o lutki. U tom incidentu, policajci u Alenhurstu, lutku su, navodno, čak i pokrili čaršafom kada su stigli na mesto događaja, jer su i dalje verovali da je reč o čoveku

  • 0
mrtvo telo, davljenje, plutanje Foto: Shutterstock

Hitne službe u Japanu požurile su da spasu ženu od utapanja. Kada je izvučena na sigurno, otkriveno je da je zabravo reč o gumenoj seks lutki.

Incidentu je u petak prisustvovala jutjuberka Tanaka Natsuki, koja je u tom pordučju snimala video u vezi sa ribolovom, kada su policija, vatrogasci i Hitna pomoć krenuli ka obali Hačinohe, koja se nalazi na severoistoku Japana.

"Dok sam snimala video o ribolovu, mislila sam da je pored nas plutalo telo, ali se ispostavilo da je upitanju Holanđanka", napisala je Natsuki na svom Tviter profilu, koristeći zajedničko ime za te gumene lutke.

Jutjuberka, koja uglavnom objavljuje videe o svojim posetama toplim izvorima, tada je potvrdila da je drugi prolaznik takođe poverovao da je seks lutka žena i pozvala hitnu pomoć, piše "Tudej".

"Izgleda da je neko pogrešno shvatio o čemu se radi i pozvao nadležne, te se pojavilo mnogo policije, vatrogasnih vozila i ekipa Hitne pomoći. Srećom, 'supruga' je bezbedno spasena. Vrlo lepo", tvitovala je jutjuberka.

Slike podeljene na Tviteru prikazale su lutku naopako u vodi i veliku broj ljudi okupljenih uz rub luke posmatrajući hitne službe kako izvlače lutku iz vode.

Tokom godina bilo je nekoliko slučajeva kada su ljubavne i seks lutke zamenjene za ljudska tela. U SAD, u julu 2020. godine, policija je upozorena na mrtvo telo na železničkim prugama, pre nego što su ga policajci proverili i otkrili da je reč o lutki. U tom incidentu, policajci u Alenhurstu, lutku su, navodno, čak i pokrili čaršafom kada su stigli na mesto događaja, jer su i dalje verovali da je reč o čoveku.

Priređuju im sahrane

Neki vlasnici smatraju da ljubavne lutke imaju duše i da je greh bacati ih sa ostatkom smeća.

U januaru 2020. godine, japanska kompanija The Love Love Doll, čiji je slogan "ljubavne lutke su rođene da bi se volele", pokrenula je sahrana za lutke koje više nisu potrebne kako bi vlasnicima olakšali oproštaj od njih.

Postoji standardni plan sahrane lutaka koji košta 452,19 dolara (50.000 jena) koji uključuje sahranu, parastos i prigodni video snimak ceremonije, kao i plan sahrane lutaka po ceni od 813,94 dolara (90.000 jena), koji omogućava vlasniku da prisustvuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA